Kesäkurpitsaveneet

Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla

Vähä erilainen vegeruoka seisovaan pöytään. Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

 

Annoslaskuri

Annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3kpl Kesäkurpitsaa
3kpl Suurta punajuurta
1tl Suolaa
1paketti Esikeitettyjä sekoitettuja papuja á 380g
1kpl Pieni keltasipuli
1ruukku Tuoretta persiljaa
180g Vuohenjuustoa
1,5tl Suolaa
0,5tl Mustapippuria
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pituusuunnassa, kaiverra siemenet pois ja aseta uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellille
  3. Kuori ja raasta punajuuret karkeasti.
  4. Laita lautaselle ja ripottele päälle 1tl suolaa saadaksesi hiukan nestettä pois.
  5. Huuhtele pavut ja pienennä sekä sipuli ja persilja.
  6. Murusta vuohenjuusto.
  7. Purista neste raastetuista punajuurista ja laita kulhoon.
  8. Sekoita joukkoon pavut, sipuli, persilja, suola ja pippuri.
  9. Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille.
  10. Laita vuohenjuusto päällimmäiseksi.
  11. Paahda uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes vuohenjuusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa on pehmentynyt.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla

Vähä erilainen vegeruoka seisovaan pöytään. Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.

 

Annoslaskuri

Annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

3kpl Kesäkurpitsaa
3kpl Suurta punajuurta
1tl Suolaa
1paketti Esikeitettyjä sekoitettuja papuja á 380g
1kpl Pieni keltasipuli
1ruukku Tuoretta persiljaa
180g Vuohenjuustoa
1,5tl Suolaa
0,5tl Mustapippuria
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pituusuunnassa, kaiverra siemenet pois ja aseta uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellille
  3. Kuori ja raasta punajuuret karkeasti.
  4. Laita lautaselle ja ripottele päälle 1tl suolaa saadaksesi hiukan nestettä pois.
  5. Huuhtele pavut ja pienennä sekä sipuli ja persilja.
  6. Murusta vuohenjuusto.
  7. Purista neste raastetuista punajuurista ja laita kulhoon.
  8. Sekoita joukkoon pavut, sipuli, persilja, suola ja pippuri.
  9. Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille.
  10. Laita vuohenjuusto päällimmäiseksi.
  11. Paahda uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes vuohenjuusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa on pehmentynyt.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kesäkurpitsaveneet
Kesäkurpitsaveneitä punajuurella ja vuohenjuustolla
Vähä erilainen vegeruoka seisovaan pöytään. Tarjoile alkuruokana tai naposteluun.
Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
Annosta

Resepti

3kpl Kesäkurpitsaa
3kpl Suurta punajuurta
1tl Suolaa
1paketti Esikeitettyjä sekoitettuja papuja á 380g
1kpl Pieni keltasipuli
1ruukku Tuoretta persiljaa
180g Vuohenjuustoa
1,5tl Suolaa
0,5tl Mustapippuria

Ohjeet

  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Huuhtele ja puolita kesäkurpitsa pituusuunnassa, kaiverra siemenet pois ja aseta uunivuokaan tai leivinpaperilla varustetulle pellille
  3. Kuori ja raasta punajuuret karkeasti.
  4. Laita lautaselle ja ripottele päälle 1tl suolaa saadaksesi hiukan nestettä pois.
  5. Huuhtele pavut ja pienennä sekä sipuli ja persilja.
  6. Murusta vuohenjuusto.
  7. Purista neste raastetuista punajuurista ja laita kulhoon.
  8. Sekoita joukkoon pavut, sipuli, persilja, suola ja pippuri.
  9. Jaa seos kesäkurpitsan puolikkaille.
  10. Laita vuohenjuusto päällimmäiseksi.
  11. Paahda uunin keskitasolla 25 minuuttia kunnes vuohenjuusto on saanut väriä ja kesäkurpitsa on pehmentynyt.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!