Kukkakaalikeitto arkeen tai juhlaan

Kategoriat

Vaikeusaste

Kukkakaalikeitto

Tämä kukkakaalikeitto on samettisen pehmeä ja mieto versio, soveltuu hyvin lämmittäväksi kevytlounaaksi tai miksi ei alkuun hienostuneemman illallisen yhteydessä. Sitruuna puristetaan juuri ennen sekoittamista, tämä jotta se jättäisi raikkaan, kirpeän maun eikä leikkaisi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kukkakaalikeitto korkealla happamuudella.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

300g Kukkakaalia
2kpl Perunaa, isoa
2kpl Keltasipulia
1/2kpl Solo valkosipulia
1 1/2kpl Kasvisliemikuutiota
1tl Dijon-sinappia
7dl Vettä
2dl Ruokakermaa, 15%
Mehu 1 sitruunasta
Suolaa
Valkopippuri, jauhettu
Setrin pähkinöitä, ruohosipulia ja oliiviöljyä tarjoiluun.
  1. Kuori perunat, sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa kaikki juurekset pienempiin paloihin.
  3. Keitä vihannekset vedessä yhdessä kasvisliemikuution sekä dijon sinapin kanssa kannen alla 15 minuuttia.
  4. Kaada tehosekoittimeen.
  5. Lisää ruokakerma sekä mehu sitruunasta hyppysellinen suolaa ja vähän valkopippuria.
  6. Sekoita lisää, kunnes aivan sileä koostumus.
  7. Tarjoile esim. setrin pähkinöiden, hienoksi hakatun ruohosipulin ja hyvän öljyn kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Kukkakaalikeitto

Tämä kukkakaalikeitto on samettisen pehmeä ja mieto versio, soveltuu hyvin lämmittäväksi kevytlounaaksi tai miksi ei alkuun hienostuneemman illallisen yhteydessä. Sitruuna puristetaan juuri ennen sekoittamista, tämä jotta se jättäisi raikkaan, kirpeän maun eikä leikkaisi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kukkakaalikeitto korkealla happamuudella.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

300g Kukkakaalia
2kpl Perunaa, isoa
2kpl Keltasipulia
1/2kpl Solo valkosipulia
1 1/2kpl Kasvisliemikuutiota
1tl Dijon-sinappia
7dl Vettä
2dl Ruokakermaa, 15%
Mehu 1 sitruunasta
Suolaa
Valkopippuri, jauhettu
Setrin pähkinöitä, ruohosipulia ja oliiviöljyä tarjoiluun.
  1. Kuori perunat, sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa kaikki juurekset pienempiin paloihin.
  3. Keitä vihannekset vedessä yhdessä kasvisliemikuution sekä dijon sinapin kanssa kannen alla 15 minuuttia.
  4. Kaada tehosekoittimeen.
  5. Lisää ruokakerma sekä mehu sitruunasta hyppysellinen suolaa ja vähän valkopippuria.
  6. Sekoita lisää, kunnes aivan sileä koostumus.
  7. Tarjoile esim. setrin pähkinöiden, hienoksi hakatun ruohosipulin ja hyvän öljyn kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kukkakaalikeitto arkeen tai juhlaan
Kukkakaalikeitto
Tämä kukkakaalikeitto on samettisen pehmeä ja mieto versio, soveltuu hyvin lämmittäväksi kevytlounaaksi tai miksi ei alkuun hienostuneemman illallisen yhteydessä. Sitruuna puristetaan juuri ennen sekoittamista, tämä jotta se jättäisi raikkaan, kirpeän maun eikä leikkaisi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

300g Kukkakaalia
2kpl Perunaa, isoa
2kpl Keltasipulia
1/2kpl Solo valkosipulia
1 1/2kpl Kasvisliemikuutiota
1tl Dijon-sinappia
7dl Vettä
2dl Ruokakermaa, 15%
Mehu 1 sitruunasta
Suolaa
Valkopippuri, jauhettu
Setrin pähkinöitä, ruohosipulia ja oliiviöljyä tarjoiluun.

Ohjeet

  1. Kuori perunat, sipuli ja valkosipuli.
  2. Leikkaa kaikki juurekset pienempiin paloihin.
  3. Keitä vihannekset vedessä yhdessä kasvisliemikuution sekä dijon sinapin kanssa kannen alla 15 minuuttia.
  4. Kaada tehosekoittimeen.
  5. Lisää ruokakerma sekä mehu sitruunasta hyppysellinen suolaa ja vähän valkopippuria.
  6. Sekoita lisää, kunnes aivan sileä koostumus.
  7. Tarjoile esim. setrin pähkinöiden, hienoksi hakatun ruohosipulin ja hyvän öljyn kera.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider