Lasagne

Lasagne

Vielä yksi kotiäidin klassikoista jossa hiukan tulisuutta harissatahnasta ja ruokaisa täyteläisyys pavuista!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lasagne harissalla ja cannellininipavuilla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Lasagnelevyjä, täysjyvä
100g Juustoraastetta
Papukastike
~450g Cannellinipapuja, keitettyjä
1kpl Paprika
1kpl Keltasipuli, iso
1kpl Solo valkosipuli
1/3ruukkua Oreganoa, tuoretta
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1kpl Porkkana
50g Voita tai öljyä
1kpl Liemikuutio
4dl Tomaattimurskaa
4dl Vettä
2tl Harissatahnaa
2tl Suolaa
Juustokastike
6dl Maitoa, punaista
1kpl Liemikuutio
1rkl Maizena
0,5dl Vettä
175g Pizzajuustosekoitusta, raastettu
Papukastike
  1. Aseta uuni 175 asteeseen.
  2. Huuhdo pavut ja anna veden valua pois.
  3. Hienonna paprika, sipuli, valkosipuli ja oregano.
  4. Kuori porkkana ja raasta yhdessä kesäkurpitsan kanssa jykevämmästä päästä.
  5. Kuullota kaikki vihannekset paistinpannulla voissa tai öljyssä.
  6. Kaada sekaan tomaattimurska, vesi, harissatahna ja suola.
  7. Anna kastikkeen poreilla n 10-15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt kunnolla.
  8. Tee sillä välin juustokastike.
Juustokastike
  1. Kiehauta maito lihaliemikuution kanssa.
  2. Sekoita maizena veteen ja sakeuta maitoseos.
  3. Lisää juusto ja kiehauta.
Viimeistele
  1. Laita uunivuokaan vuorotellen lasagnelevyille papukastiketta ja juustokastiketta, juustokastikkeella aloittaen ja päättäen.
  2. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.
  3. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Lasagne

Vielä yksi kotiäidin klassikoista jossa hiukan tulisuutta harissatahnasta ja ruokaisa täyteläisyys pavuista!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lasagne harissalla ja cannellininipavuilla

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Lasagnelevyjä, täysjyvä
100g Juustoraastetta
Papukastike
~450g Cannellinipapuja, keitettyjä
1kpl Paprika
1kpl Keltasipuli, iso
1kpl Solo valkosipuli
1/3ruukkua Oreganoa, tuoretta
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1kpl Porkkana
50g Voita tai öljyä
1kpl Liemikuutio
4dl Tomaattimurskaa
4dl Vettä
2tl Harissatahnaa
2tl Suolaa
Juustokastike
6dl Maitoa, punaista
1kpl Liemikuutio
1rkl Maizena
0,5dl Vettä
175g Pizzajuustosekoitusta, raastettu
Papukastike
  1. Aseta uuni 175 asteeseen.
  2. Huuhdo pavut ja anna veden valua pois.
  3. Hienonna paprika, sipuli, valkosipuli ja oregano.
  4. Kuori porkkana ja raasta yhdessä kesäkurpitsan kanssa jykevämmästä päästä.
  5. Kuullota kaikki vihannekset paistinpannulla voissa tai öljyssä.
  6. Kaada sekaan tomaattimurska, vesi, harissatahna ja suola.
  7. Anna kastikkeen poreilla n 10-15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt kunnolla.
  8. Tee sillä välin juustokastike.
Juustokastike
  1. Kiehauta maito lihaliemikuution kanssa.
  2. Sekoita maizena veteen ja sakeuta maitoseos.
  3. Lisää juusto ja kiehauta.
Viimeistele
  1. Laita uunivuokaan vuorotellen lasagnelevyille papukastiketta ja juustokastiketta, juustokastikkeella aloittaen ja päättäen.
  2. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.
  3. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Lasagne
Lasagne
Vielä yksi kotiäidin klassikoista jossa hiukan tulisuutta harissatahnasta ja ruokaisa täyteläisyys pavuista!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g Lasagnelevyjä, täysjyvä
100g Juustoraastetta
Papukastike
~450g Cannellinipapuja, keitettyjä
1kpl Paprika
1kpl Keltasipuli, iso
1kpl Solo valkosipuli
1/3ruukkua Oreganoa, tuoretta
1/2kpl Kesäkurpitsaa
1kpl Porkkana
50g Voita tai öljyä
1kpl Liemikuutio
4dl Tomaattimurskaa
4dl Vettä
2tl Harissatahnaa
2tl Suolaa
Juustokastike
6dl Maitoa, punaista
1kpl Liemikuutio
1rkl Maizena
0,5dl Vettä
175g Pizzajuustosekoitusta, raastettu

Ohjeet

Papukastike
  1. Aseta uuni 175 asteeseen.
  2. Huuhdo pavut ja anna veden valua pois.
  3. Hienonna paprika, sipuli, valkosipuli ja oregano.
  4. Kuori porkkana ja raasta yhdessä kesäkurpitsan kanssa jykevämmästä päästä.
  5. Kuullota kaikki vihannekset paistinpannulla voissa tai öljyssä.
  6. Kaada sekaan tomaattimurska, vesi, harissatahna ja suola.
  7. Anna kastikkeen poreilla n 10-15 minuuttia kunnes kastike kiinteytynyt kunnolla.
  8. Tee sillä välin juustokastike.
Juustokastike
  1. Kiehauta maito lihaliemikuution kanssa.
  2. Sekoita maizena veteen ja sakeuta maitoseos.
  3. Lisää juusto ja kiehauta.
Viimeistele
  1. Laita uunivuokaan vuorotellen lasagnelevyille papukastiketta ja juustokastiketta, juustokastikkeella aloittaen ja päättäen.
  2. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.
  3. Laita päällimmäiseksi juustoraaste.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!