Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä

Kategoriat

Vaikeusaste

Lounassalaatti
Ruokaisa salaatti ihanilla vihanneksilla Närpiöstä ja kotimaisilla erilaisilla ruokaryyneillä kuten kaura, ohra, ruis ja vehnä! Ja tietysti halloumia koska kaikki rakastavat halloumia!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salaatti
1dl Ruokaryynejä, raakoja
1pussi Jääsalaattia
Suolaa
1/2ruukkua Tuoretta rucolaa
400g Halloumia
1rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
1/2rasiaa Dunne tomaatteja
1kpl Kotimainen suippopaprika
10kpl Viinirypäleitä, tummia
Tarjoiluun
Salaattiversoja tai yrttejä
Hyvää öljyä
  1. Keitä ruokaryynit kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Pese ja leikkaa salaatti, rucola, linkoa tarvittaessa salaattilingossa.
  3. Leikkaa halloumi n 1cm leveiksi viipaleiksi, paista kuumassa paistinpannussa oliiviöljyssä.
  4. Anna sekä ryynien että halloumin viilentyä hiukan.
  5. Leikkaa tomaatit, paprika ja viinirypäleet pienempiin paloihin.
  6. Tee reilu salaattipohja isolle litteälle lautaselle.
  7. Ripottele päälle tomaattia, paprikaa ja viinirypäleitä.
  8. Lisää ryynit ja halloumi.
  9. Valuta päälle öljyä ja ripottele päälle vielä salaattiversoja tai tuoreita yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Lounassalaatti
Ruokaisa salaatti ihanilla vihanneksilla Närpiöstä ja kotimaisilla erilaisilla ruokaryyneillä kuten kaura, ohra, ruis ja vehnä! Ja tietysti halloumia koska kaikki rakastavat halloumia!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salaatti
1dl Ruokaryynejä, raakoja
1pussi Jääsalaattia
Suolaa
1/2ruukkua Tuoretta rucolaa
400g Halloumia
1rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
1/2rasiaa Dunne tomaatteja
1kpl Kotimainen suippopaprika
10kpl Viinirypäleitä, tummia
Tarjoiluun
Salaattiversoja tai yrttejä
Hyvää öljyä
  1. Keitä ruokaryynit kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Pese ja leikkaa salaatti, rucola, linkoa tarvittaessa salaattilingossa.
  3. Leikkaa halloumi n 1cm leveiksi viipaleiksi, paista kuumassa paistinpannussa oliiviöljyssä.
  4. Anna sekä ryynien että halloumin viilentyä hiukan.
  5. Leikkaa tomaatit, paprika ja viinirypäleet pienempiin paloihin.
  6. Tee reilu salaattipohja isolle litteälle lautaselle.
  7. Ripottele päälle tomaattia, paprikaa ja viinirypäleitä.
  8. Lisää ryynit ja halloumi.
  9. Valuta päälle öljyä ja ripottele päälle vielä salaattiversoja tai tuoreita yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä
Lounassalaatti
Ruokaisa salaatti ihanilla vihanneksilla Närpiöstä ja kotimaisilla erilaisilla ruokaryyneillä kuten kaura, ohra, ruis ja vehnä! Ja tietysti halloumia koska kaikki rakastavat halloumia!
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Salaatti
1dl Ruokaryynejä, raakoja
1pussi Jääsalaattia
Suolaa
1/2ruukkua Tuoretta rucolaa
400g Halloumia
1rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
1/2rasiaa Dunne tomaatteja
1kpl Kotimainen suippopaprika
10kpl Viinirypäleitä, tummia
Tarjoiluun
Salaattiversoja tai yrttejä
Hyvää öljyä

Ohjeet

  1. Keitä ruokaryynit kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Pese ja leikkaa salaatti, rucola, linkoa tarvittaessa salaattilingossa.
  3. Leikkaa halloumi n 1cm leveiksi viipaleiksi, paista kuumassa paistinpannussa oliiviöljyssä.
  4. Anna sekä ryynien että halloumin viilentyä hiukan.
  5. Leikkaa tomaatit, paprika ja viinirypäleet pienempiin paloihin.
  6. Tee reilu salaattipohja isolle litteälle lautaselle.
  7. Ripottele päälle tomaattia, paprikaa ja viinirypäleitä.
  8. Lisää ryynit ja halloumi.
  9. Valuta päälle öljyä ja ripottele päälle vielä salaattiversoja tai tuoreita yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Paholaisenhillo

Tulinen, makea ja aivan mahtavan hyvää - se paras paholaisenhillo!

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kukkakaalicurry
Kukkakaalicurryä

Kukkakaalicurryä ruohosipulilla ja punaisella chilillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Mansikkapannacotta
Mansikkapannacotta

Mansikkapannacotta agar agarilla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Rustiikkinen tomaattikeitto
Rustiikkinen tomaattikeitto

Rustiikkinen tomaattikeitto kalamata oliiveilla ja tuoreilla yrteillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Hernepihvit
Hernepihvit

Hernepihvit liperillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,
Kasvis-kaalikääryleet

Kasvis-kaalikääryleet härkäpapu rouhesekoituksella,

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Mangosmoothie
Mangosmoothie

Mangosmoothie mintulla ja limellä

Äänet: 2
Arvostelu: 3.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wontonit ovat helppoa ja kaunista ruokaa arkeen ja juhlaan. Nyytit voi täyttää suosikkikasviksilla ja mausteilla, vain mielikuvitus on rajana.

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paistetut nuudelit pak choilla

Vegaaninen herkku joka vie varmasti kielen mennessään.

Äänet: 2
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Linssikeitto kahdelle

Tämä keitto on kermaisen täyteläinen ja saa makunsa mm. kanelista, chilistä ja tuoreesta mintusta.

Äänet: 4
Arvostelu: 4.5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla
Pintxos

Pintxos paahdetulla paprikalla ja mozzarellalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Pizza
Pizza

Pizza sinihomejuustolla, basilikalla ja tuoreella tomaatilla

Äänet: 1
Arvostelu: 5
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider
2019-03-26T15:14:50+00:00

Keskustele reseptistä! Kehuja, kysymyksiä, kommentteja.