Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä

Lounassalaatti

Ruokaisa salaatti ihanilla vihanneksilla Närpiöstä ja kotimaisilla erilaisilla ruokaryyneillä kuten kaura, ohra, ruis ja vehnä! Ja tietysti halloumia koska kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salaatti
1dl Ruokaryynejä, raakoja
1pussi Jääsalaattia
Suolaa
1/2ruukkua Tuoretta rucolaa
400g Halloumia
1rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
1/2rasiaa Dunne tomaatteja
1kpl Kotimainen suippopaprika
10kpl Viinirypäleitä, tummia
Tarjoiluun
Salaattiversoja tai yrttejä
Hyvää öljyä
  1. Keitä ruokaryynit kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Pese ja leikkaa salaatti, rucola, linkoa tarvittaessa salaattilingossa.
  3. Leikkaa halloumi n 1cm leveiksi viipaleiksi, paista kuumassa paistinpannussa oliiviöljyssä.
  4. Anna sekä ryynien että halloumin viilentyä hiukan.
  5. Leikkaa tomaatit, paprika ja viinirypäleet pienempiin paloihin.
  6. Tee reilu salaattipohja isolle litteälle lautaselle.
  7. Ripottele päälle tomaattia, paprikaa ja viinirypäleitä.
  8. Lisää ryynit ja halloumi.
  9. Valuta päälle öljyä ja ripottele päälle vielä salaattiversoja tai tuoreita yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Lounassalaatti

Ruokaisa salaatti ihanilla vihanneksilla Närpiöstä ja kotimaisilla erilaisilla ruokaryyneillä kuten kaura, ohra, ruis ja vehnä! Ja tietysti halloumia koska kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salaatti
1dl Ruokaryynejä, raakoja
1pussi Jääsalaattia
Suolaa
1/2ruukkua Tuoretta rucolaa
400g Halloumia
1rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
1/2rasiaa Dunne tomaatteja
1kpl Kotimainen suippopaprika
10kpl Viinirypäleitä, tummia
Tarjoiluun
Salaattiversoja tai yrttejä
Hyvää öljyä
  1. Keitä ruokaryynit kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Pese ja leikkaa salaatti, rucola, linkoa tarvittaessa salaattilingossa.
  3. Leikkaa halloumi n 1cm leveiksi viipaleiksi, paista kuumassa paistinpannussa oliiviöljyssä.
  4. Anna sekä ryynien että halloumin viilentyä hiukan.
  5. Leikkaa tomaatit, paprika ja viinirypäleet pienempiin paloihin.
  6. Tee reilu salaattipohja isolle litteälle lautaselle.
  7. Ripottele päälle tomaattia, paprikaa ja viinirypäleitä.
  8. Lisää ryynit ja halloumi.
  9. Valuta päälle öljyä ja ripottele päälle vielä salaattiversoja tai tuoreita yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Lounassalaatti halloumilla ja kotimaisilla ruokaryyneillä
Lounassalaatti
Ruokaisa salaatti ihanilla vihanneksilla Närpiöstä ja kotimaisilla erilaisilla ruokaryyneillä kuten kaura, ohra, ruis ja vehnä! Ja tietysti halloumia koska kaikki rakastavat halloumia!
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Salaatti
1dl Ruokaryynejä, raakoja
1pussi Jääsalaattia
Suolaa
1/2ruukkua Tuoretta rucolaa
400g Halloumia
1rkl Oliiviöljyä
1,5dl Vettä
1/2rasiaa Dunne tomaatteja
1kpl Kotimainen suippopaprika
10kpl Viinirypäleitä, tummia
Tarjoiluun
Salaattiversoja tai yrttejä
Hyvää öljyä

Ohjeet

  1. Keitä ruokaryynit kevyesti suolatussa vedessä.
  2. Pese ja leikkaa salaatti, rucola, linkoa tarvittaessa salaattilingossa.
  3. Leikkaa halloumi n 1cm leveiksi viipaleiksi, paista kuumassa paistinpannussa oliiviöljyssä.
  4. Anna sekä ryynien että halloumin viilentyä hiukan.
  5. Leikkaa tomaatit, paprika ja viinirypäleet pienempiin paloihin.
  6. Tee reilu salaattipohja isolle litteälle lautaselle.
  7. Ripottele päälle tomaattia, paprikaa ja viinirypäleitä.
  8. Lisää ryynit ja halloumi.
  9. Valuta päälle öljyä ja ripottele päälle vielä salaattiversoja tai tuoreita yrttejä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa
Mustikkacheesecake

Makeutettu ainoastaan hunajalla!

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Sienikeitto
Täyteläinen sienikeitto

Helppo, nopea ja hurmaavan hyvää!

<