Kevyt ja täyttävä!

Mustajuuririsotto porkkanalla

Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kevyt ja täyttävä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Risotto
300g Mustajuurta (5-6 kpl)
2kpl Keltasipulia
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Liemikuutiota
9dl Vettä
1/2dl Vaaleaa etikkaa
2 1/2dl Avorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80g Juustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kpl Porkkanaa
2rkl Viinietikkaa
1rkl Sokeria
Risotto
  1. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  2. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  3. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  4. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  5. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  6. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
Pikkelöityä porkkanaa
  1. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  2. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  3. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Mustajuuririsotto porkkanalla

Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kevyt ja täyttävä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Risotto
300g Mustajuurta (5-6 kpl)
2kpl Keltasipulia
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Liemikuutiota
9dl Vettä
1/2dl Vaaleaa etikkaa
2 1/2dl Avorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80g Juustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kpl Porkkanaa
2rkl Viinietikkaa
1rkl Sokeria
Risotto
  1. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  2. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  3. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  4. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  5. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  6. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
Pikkelöityä porkkanaa
  1. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  2. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  3. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kevyt ja täyttävä!
Mustajuuririsotto porkkanalla
Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Risotto
300g Mustajuurta (5-6 kpl)
2kpl Keltasipulia
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Liemikuutiota
9dl Vettä
1/2dl Vaaleaa etikkaa
2 1/2dl Avorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80g Juustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kpl Porkkanaa
2rkl Viinietikkaa
1rkl Sokeria

Ohjeet

Risotto
  1. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  2. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  3. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  4. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  5. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  6. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
Pikkelöityä porkkanaa
  1. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  2. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  3. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.