Kevyt ja täyttävä!

Mustajuuririsotto porkkanalla

Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kevyt ja täyttävä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Risotto
300g Mustajuurta (5-6 kpl)
2kpl Keltasipulia
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Liemikuutiota
9dl Vettä
1/2dl Vaaleaa etikkaa
2 1/2dl Avorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80g Juustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kpl Porkkanaa
2rkl Viinietikkaa
1rkl Sokeria
Risotto
  1. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  2. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  3. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  4. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  5. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  6. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
Pikkelöityä porkkanaa
  1. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  2. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  3. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Mustajuuririsotto porkkanalla

Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Kevyt ja täyttävä!

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Risotto
300g Mustajuurta (5-6 kpl)
2kpl Keltasipulia
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Liemikuutiota
9dl Vettä
1/2dl Vaaleaa etikkaa
2 1/2dl Avorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80g Juustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kpl Porkkanaa
2rkl Viinietikkaa
1rkl Sokeria
Risotto
  1. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  2. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  3. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  4. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  5. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  6. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
Pikkelöityä porkkanaa
  1. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  2. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  3. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kevyt ja täyttävä!
Mustajuuririsotto porkkanalla
Risotto on helppo lämmittää seuraavana päivänä!
Votes: 2
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

Risotto
300g Mustajuurta (5-6 kpl)
2kpl Keltasipulia
2rkl Oliiviöljyä
2kpl Liemikuutiota
9dl Vettä
1/2dl Vaaleaa etikkaa
2 1/2dl Avorioriisiä, vaihtoehtoisesti puuroriisiä
80g Juustoraastetta
Pikkelöity porkkana
2kpl Porkkanaa
2rkl Viinietikkaa
1rkl Sokeria

Ohjeet

Risotto
  1. Kuori sipuli ja mustajuuret.
  2. Leikkaa mustajuuri kolikoiksi ja sipuli hienoksi.
  3. Lämmitä vesi, liemikuutiot ja viinietikka kattilassa.
  4. Kaada oliiviöljy lämpimään isoon paistinpannuun, kuullota riisi ja kasvikset kunnes riisi on kiiltävä, kaada päälle lämmintä lientä, aloita n 1/3 liemestä ja sen mukaan lisää kun riisi imee nestettä.
  5. Risotto on valmis noin 15-20 minuutin kuluttua kun riisi on pehmennyt.
  6. Sekoita joukkoon juustoraaste ja maista ja mausta suolalla ja pippurilla.
  7. Tarjoile siemenillä ja pikkelöidyllä porkkanalla päällystettynä.
Pikkelöityä porkkanaa
  1. Leikkaa porkkana niin ohuiksi suikaleiksi kun saat ne.
  2. Kaada päälle viinietikka ja sokeri.
  3. Sekoita hyvin ja purista kunnes alkavat nesteytyä.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie
Piparkakkusmoothie

Jätä hunaja pois ja valitse gluteenittomat piparkakut niin sinulla on gluteeniton vegaaninen smoothie!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pasta tomaattipestolla
Pasta tomaattipestolla

Valitse gluteeniton pasta saadaksesi annoksesta täysin gluteenittoman.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiirakkasmoothie
Omenapiirakkasmoothie

Valitse gluteenittomat ja laktoosittomat tuotteet sopimaan omaan ruokavalioon.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Shashuka
Shakshuka paprikalla ja kirsikkatomaateilla

Shajshuka täynnä makuja kotimaisista kasviksista!

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Mustikkacheesecake lasissa