Kasvisreseptit

Paahdettu palsternakkakeitto

Paahdettu palsternakka antaa mukavan makeuden samettisen pehmeälle keitolle. Tarjoile hyvän leivän kanssa.
(0)
(1834)
Tulosta
600gPalsternakkaa
1rklÖljyä
2kplKeltasipulia
1kplSolo valkosipuli
4kplPerunaa, pientä
1rklVoita
8dlVettä
1,5kplLiemikuutiota
2dlRuokakerma, 15%
10pisaraaTabascoa
Suolaa, valkopippuria
  1. Kuori palsternakka, leikkaa karkeiksi paloiksi ja paahda 225 asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.
  2. Kuori sipuli, peruna ja valkosipuli, leikkaa karkeiksi paloiksi.
  3. Kuullota kaikki vihannekset kattilassa, kaada päälle vesi ja liemikuutio.
  4. Keitä 20 minuuttia kannella.
  5. Lisää ruokakerma ja kiehauta.
  6. Sekoita kaikki kannu- tai sauvasekoittimella, mausta suolalla, valkopippurilla ja tabascolla.
  7. Tarjoile esim. hienoksi leikatulla viherkaalilla, maitovaahdolla ja hyvällä öljyllä.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.