Paahdettu ruusukaali

Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla

Pellillinen vihanneksia ja sieniä on helppo ja nopea tapa saada enemmän vihreää joulupöytään. Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

600g Ruusukaalia
200g Herkkusieniä
2rlk Oliiviöljyä
1,5tl Sormisuolaa
1mm Mustapippuria
1kpl granaattiomena
Balsamicokastiketta
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Leikkaa ruusukaali ja herkkusienet paloiksi.
  3. Huuhtele tomaatit.
  4. Laita kaikki vihannekset pellille jolla leivinpaperi.
  5. Valuta oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Paahda uunin keskitasolla 20 minuuttia.
  7. Kaiva sillä aikaa granaattiomenasta siemenet ja laita ne kulhoon.
  8. Ota pelti uunista ja sekoita joukkoon granaattiomenan siemenet ja valuta päälle runsaasti balsamicokastiketta ennen tarjoilua.
  9. Tarjoile lisukkeena vaikka joulupöydässä tai muussa buffapöydässä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla

Pellillinen vihanneksia ja sieniä on helppo ja nopea tapa saada enemmän vihreää joulupöytään. Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

600g Ruusukaalia
200g Herkkusieniä
2rlk Oliiviöljyä
1,5tl Sormisuolaa
1mm Mustapippuria
1kpl granaattiomena
Balsamicokastiketta
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Leikkaa ruusukaali ja herkkusienet paloiksi.
  3. Huuhtele tomaatit.
  4. Laita kaikki vihannekset pellille jolla leivinpaperi.
  5. Valuta oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Paahda uunin keskitasolla 20 minuuttia.
  7. Kaiva sillä aikaa granaattiomenasta siemenet ja laita ne kulhoon.
  8. Ota pelti uunista ja sekoita joukkoon granaattiomenan siemenet ja valuta päälle runsaasti balsamicokastiketta ennen tarjoilua.
  9. Tarjoile lisukkeena vaikka joulupöydässä tai muussa buffapöydässä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Paahdettu ruusukaali
Paahdettua ruusukaalia helmitomaateilla, sienillä ja balsamicolla
Pellillinen vihanneksia ja sieniä on helppo ja nopea tapa saada enemmän vihreää joulupöytään. Tarjoile lisukkeena eri lämpimien aterioiden kanssa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

600g Ruusukaalia
200g Herkkusieniä
2rlk Oliiviöljyä
1,5tl Sormisuolaa
1mm Mustapippuria
1kpl granaattiomena
Balsamicokastiketta

Ohjeet

  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Leikkaa ruusukaali ja herkkusienet paloiksi.
  3. Huuhtele tomaatit.
  4. Laita kaikki vihannekset pellille jolla leivinpaperi.
  5. Valuta oliiviöljyä päälle ja mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Paahda uunin keskitasolla 20 minuuttia.
  7. Kaiva sillä aikaa granaattiomenasta siemenet ja laita ne kulhoon.
  8. Ota pelti uunista ja sekoita joukkoon granaattiomenan siemenet ja valuta päälle runsaasti balsamicokastiketta ennen tarjoilua.
  9. Tarjoile lisukkeena vaikka joulupöydässä tai muussa buffapöydässä.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Voitaikinanyyttejä
Voitaikinanyyttejä tomaatilla, fetalla & basilikalla

Dunne-tomaatit, feta & basilika -täydellistä!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 5
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 7
Rating: 3.29
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.