
![]() |
Parsakaalikeitto pinaatilla & kurkulla
Kermainen ja täyttävä vihanneskeitto on täydellinen lounaaksi.
Täydellinen vaihtoehto lounasboksiin.
|
|
![]() |
Parsakaalikeitto pinaatilla & kurkulla
Kermainen ja täyttävä vihanneskeitto on täydellinen lounaaksi.
Täydellinen vaihtoehto lounasboksiin.
|
![]() |

Parsakaalikeitto pinaatilla & kurkulla
Kermainen ja täyttävä vihanneskeitto on täydellinen lounaaksi.
1litraa | Vettä |
2kpl | Kasvisliemikuutiota |
3tl | Suolaa |
2tl | Timjamia |
1mm | Mustapippuria |
500g | Parsakaalia |
200g | Palsternakkaa |
1kpl | Keltasipuli |
2,5dl | Kookosmaitoa |
3dl | Tuoretta babypinaattia |
- Kiehauta vesi isossa kattilassa.
- Lisää kasvisliemikuutiot, timjani, suola ja pippuri.
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali sekä palsternakka paloiksi.
- Kuori ja leikkaa sipuli karkeasti.
- Aseta kasvikset ja sipuli kattilaan ja anna kiehua n 10 minuuttia.
- Huuhtele sillä aikaa kurkku ja babypinaatti.
- Leikkaa kurkku pienempiin paloihin.
- Ota kattila levyltä ja sekoita sauvasekoittimella sileäksi keitoksi.
- Voit myös käyttää blenderiä.
- Älä kaada vettä pois.
- Lisää kookosmaito, kurkku sekä pinaatti ja sekoita lisää.
- Tarjoiluun voit käyttää hieman kookosmaitoa ja chiliryynejä.