Kasvisreseptit

Patatas bravas

Yksi Espanjan suosituimmista tapas ruuista, tässä tehtynä vegaanisesta majoneesista sekä hienoista kotimaisista Annabelle perunoista!
(0)
(1212)
Tulosta
Perunat
8kplKotimaista perunaa, keskikokoista
1,5rklOliiviöljyä
0,5tlPaprikajauhetta
0,5tl Suolaa
Mustapippuria
Kastike
120gVegaanista majoneesia
1tlPaprikajauhetta, savustettu
10pisaraaTabascoa
50gpaseerattua tomaattia
0,5tlValkosipulijauhetta
0,5tlSipulijauhetta
1tlHunajaa
Tarjoiluun
Lehtipersiljaa
  1. Perunat
  2. Aseta uuni 225 asteeseen.
  3. Kuori perunat ja huuhtele.
  4. Leikkaa perunat karkeiksi paloiksi.
  5. Sekoita leivinpaperilla varustetulle uunipellille yhdessä oliiviöljyn, paprikajauheen, suolan ja mustapippurin kanssa.
  6. Paista uunissa n 20 minuuttia, kunnes perunat ovat saaneet väriä ja ovat pehmeät.
  7. Kastike
  8. Tee sillä aikaa kastike
  9. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, mausta tarvittaessa suolalla.
  10. Valuta kastike lämpimien perunoiden päälle, levitä päälle hienonnettua lehtipersiljaa.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.