Pestotomaatteja

Kategoriat

Vaikeusaste

Pestolla täytetyt tomaatit

Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii hyvin alkuruuaksi, lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2isoa Ruukkua tuoretta basilikaa
100g Pinjansiemeniä
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
1dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Pestolla täytetyt tomaatit

Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii hyvin alkuruuaksi, lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2isoa Ruukkua tuoretta basilikaa
100g Pinjansiemeniä
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
1dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Pestotomaatteja
Pestolla täytetyt tomaatit
Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

2isoa Ruukkua tuoretta basilikaa
100g Pinjansiemeniä
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
1dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa

Ohjeet

  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider