Pestotomaatteja

Pestolla täytetyt tomaatit

Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii hyvin alkuruuaksi, lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2isoa Ruukkua tuoretta basilikaa
100g Pinjansiemeniä
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
1dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Pestolla täytetyt tomaatit

Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Sopii hyvin alkuruuaksi, lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

2isoa Ruukkua tuoretta basilikaa
100g Pinjansiemeniä
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
1dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa
  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Pestotomaatteja
Pestolla täytetyt tomaatit
Pestolla ja juustolla täytetyt tomaatit ovat yleellinen mutta helppo alkuruoka. Sopii myös lisukkeena lämpimän aterian kanssa tai tapaksena.
Votes: 4
Rating: 2.5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

2isoa Ruukkua tuoretta basilikaa
100g Pinjansiemeniä
2kpl Valkosipulikynsiä
3rkl Oliiviöljyä
Mehua puolikkaasta sitruunasta
1,5tl Suolaa
1mm Mustapippuria
1mm Chilijauhetta
1dl Raastettua juustoa, tässä käytetty vegaanijuustoa

Ohjeet

  1. Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen.
  2. Sekoita tehosekoittimella tuore basilika, pinjansiement, valkosipuli, oliiviöljy, sitruunamehu, suola ja pippuri.
  3. Maista ja mausta tarvittaessa lisää.
  4. Peston ei tarvitse olla sileä.
  5. Aseta sivuun sillä aikaa kun valmistat tomaatit.
  6. Huuhtele ja leikkaa “hattu” pois tomaateista.
  7. Kaiverra hedelmäliha lusikalla, säästä esim tomaattikeittoon.
  8. Aseta tomaatit uunivuokaan ja täytä pestolla.
  9. Raasta oman mielen mukaista juustoa päälle.
  10. Paahda uunissa 10-12 minuuttia.

Kokkisi oli

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!