Kuvattoman reseptin oletuskuva

Kategoriat

Vaikeusaste

Pinaatti-sinihomejuustopasta

Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopeasti syntyvä arkiruoka sinihomejuuston, pinaatin ja pastan ystävälle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g spaghettia tai tagliatellea
n. 200g sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa)
n. 200 g creme fraichea
1-2kpl Sipulia
500g pinaattia tai nokkosta
hieman Rypsiöljyä
reilusti Vettä
maun mukaan parmesaaniraastetta
  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
  2. Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
  3. Kuori ja pilko sipuli.
  4. Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
  5. Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
  6. Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
  7. Leikkaa homejuusto paloiksi.
  8. Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
  9. Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
  10. Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
  11. Sekoita kastike pastan sekaan.
  12. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kokkisi oli

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Pinaatti-sinihomejuustopasta

Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopeasti syntyvä arkiruoka sinihomejuuston, pinaatin ja pastan ystävälle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g spaghettia tai tagliatellea
n. 200g sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa)
n. 200 g creme fraichea
1-2kpl Sipulia
500g pinaattia tai nokkosta
hieman Rypsiöljyä
reilusti Vettä
maun mukaan parmesaaniraastetta
  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
  2. Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
  3. Kuori ja pilko sipuli.
  4. Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
  5. Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
  6. Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
  7. Leikkaa homejuusto paloiksi.
  8. Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
  9. Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
  10. Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
  11. Sekoita kastike pastan sekaan.
  12. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kokkisi oli

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Pinaatti-sinihomejuustopasta
Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

500g spaghettia tai tagliatellea
n. 200g sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa)
n. 200 g creme fraichea
1-2kpl Sipulia
500g pinaattia tai nokkosta
hieman Rypsiöljyä
reilusti Vettä
maun mukaan parmesaaniraastetta

Ohjeet

  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
  2. Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
  3. Kuori ja pilko sipuli.
  4. Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
  5. Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
  6. Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
  7. Leikkaa homejuusto paloiksi.
  8. Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
  9. Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
  10. Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
  11. Sekoita kastike pastan sekaan.
  12. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kokkisi oli

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testaa seuraavaksi

Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Rabarberpaj
Gluteeniton raparperipiirakka

Tarjoile vaniljajäätelön ja vaikkapa tuoreiden mansikoiden kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegaaninen mansikkasmoothie
Vegaaninen mansikkasmoothie

VINKKI! Sekoita 2 rkl chiasiemeniä smoothieen ja sinulla on chiavanukas parin tunnin kuluttua!

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Nokkoskeitto
Nokkoskeitto chilillä

Etkö ole kokeillut nokkoskeitto enemmin niin nyt on aika!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Hernehummus
Hernehummus

Tarjoile lisukkeena salaatin kanssa tai dippinä vihanneksille.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pastasalaatti
Pastasalaatti paprikalla, tomaatilla & fetajuustolla