Kuvattoman reseptin oletuskuva

Pinaatti-sinihomejuustopasta

Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopeasti syntyvä arkiruoka sinihomejuuston, pinaatin ja pastan ystävälle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g spaghettia tai tagliatellea
n. 200g sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa)
n. 200 g creme fraichea
1-2kpl Sipulia
500g pinaattia tai nokkosta
hieman Rypsiöljyä
reilusti Vettä
maun mukaan parmesaaniraastetta
  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
  2. Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
  3. Kuori ja pilko sipuli.
  4. Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
  5. Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
  6. Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
  7. Leikkaa homejuusto paloiksi.
  8. Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
  9. Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
  10. Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
  11. Sekoita kastike pastan sekaan.
  12. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kokkisi oli

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testaa seuraavaksi

Pinaatti-sinihomejuustopasta

Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Nopeasti syntyvä arkiruoka sinihomejuuston, pinaatin ja pastan ystävälle.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g spaghettia tai tagliatellea
n. 200g sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa)
n. 200 g creme fraichea
1-2kpl Sipulia
500g pinaattia tai nokkosta
hieman Rypsiöljyä
reilusti Vettä
maun mukaan parmesaaniraastetta
  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
  2. Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
  3. Kuori ja pilko sipuli.
  4. Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
  5. Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
  6. Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
  7. Leikkaa homejuusto paloiksi.
  8. Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
  9. Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
  10. Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
  11. Sekoita kastike pastan sekaan.
  12. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kokkisi oli

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testaa seuraavaksi

Kuvattoman reseptin oletuskuva
Pinaatti-sinihomejuustopasta
Tämä resepti syntyi alun perin jääkaapin ja pakastimen viimeisistä aineksista ennen lomalle lähtöä ja se yllätti perheemme iloisesti ja on siitä asti kuulunut repertuaariimme. Parhaimmillaan pasta on tuoreena parmesaaniraasteen kanssa hyvässä seurassa nautittuna.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

500g spaghettia tai tagliatellea
n. 200g sinihomejuustoa (ei kevytsinihomejuustoa)
n. 200 g creme fraichea
1-2kpl Sipulia
500g pinaattia tai nokkosta
hieman Rypsiöljyä
reilusti Vettä
maun mukaan parmesaaniraastetta

Ohjeet

  1. Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
  2. Kastike syntyy keitinveden lämmetessä ja pastan kiehuessa mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta.
  3. Kuori ja pilko sipuli.
  4. Kuullota se pannulla rypsiöljyssä.
  5. Mikäli käytät pakastettua pinaattia tai nokkosta sulata se esimerkiksi mikrossa tai lämpimässä vesihauteessa.
  6. Mikäli käytät tuoretta pinaattia tai nokkosta pilko ja ryöppää se vedessä ennen ruoanvalmistuksen alkua.
  7. Leikkaa homejuusto paloiksi.
  8. Kun sipulit ovat läpikuultavia lisää pinaatti tai nokkonen, sinihomejuustomurut ja creme fraiche pannulla.
  9. Sekoita ja anna hautua hetken miedolla lämmöllä.
  10. Kun pasta on valmista valuta siitä vesi.
  11. Sekoita kastike pastan sekaan.
  12. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa.

Kokkisi oli

Kielo Maria MajaKielo Maria Maja

Testaa seuraavaksi

Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla
Tomaatti & kesäkurpitsagratiini fetajuustolla

Tarjoile lämpimänä lisukkeena tai vaikka alkupalana.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Omenapiiras
Omena-murupiirakka kahdella täytteellä

Tarjoile kerman tai vaniljajäätelön kera.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Pikkelöity punasipuli chilillä
Pikkelöity punasipuli chilillä

Sipuli on valmis tarjoiltavaksi parin tunnin kulutta, kestää jääkaapissa 1-2 viikkoa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Lämmittävä bataattikeitto tomaattia
Tomaattinen bataattikeitto

Tarjoile kermanokareen ja tuoreiden yrttien kera.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen gulassi
Vegetaarinen gulassi

Anna jäähtyä hiukan ennen tarjoilua, tarjoile nokareen kermaviilin tai kermaviilin kanssa.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vegetaarinen pasta bolognese
Vegetaarinen pasta bolognese

Nopea ja helppo arkiruoka.