Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla

Pintxos

Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla

 

Annoslaskuri

annokset
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salsa
1/2kpl Solo valkosipulia
1rkl Hienonnettua timjamia
2rkl Tomaattipyreetä
2rkl Hunajaa
2rkl Vaaleaa viinietikkaa
0,5dl Vettä
2kpl Kotimaista tomaattia
1kpl Kotimainen suippopaprika, punainen
Pohja
2kpl Bake-off patonkia
150g Chevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia
Salsa
  1. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  2. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  3. Ota kastike liedeltä.
  4. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä.
Bas
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  2. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  3. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
Koristelu
  1. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos

Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla

 

Annoslaskuri

annokset
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salsa
1/2kpl Solo valkosipulia
1rkl Hienonnettua timjamia
2rkl Tomaattipyreetä
2rkl Hunajaa
2rkl Vaaleaa viinietikkaa
0,5dl Vettä
2kpl Kotimaista tomaattia
1kpl Kotimainen suippopaprika, punainen
Pohja
2kpl Bake-off patonkia
150g Chevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia
Salsa
  1. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  2. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  3. Ota kastike liedeltä.
  4. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä.
Bas
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  2. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  3. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
Koristelu
  1. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla
Pintxos
Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annokset

Resepti

Salsa
1/2kpl Solo valkosipulia
1rkl Hienonnettua timjamia
2rkl Tomaattipyreetä
2rkl Hunajaa
2rkl Vaaleaa viinietikkaa
0,5dl Vettä
2kpl Kotimaista tomaattia
1kpl Kotimainen suippopaprika, punainen
Pohja
2kpl Bake-off patonkia
150g Chevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia

Ohjeet

Salsa
  1. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  2. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  3. Ota kastike liedeltä.
  4. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä.
Bas
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  2. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  3. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
Koristelu
  1. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto
Kermaisa kurpitsa- & paprikakeitto

Lämmittävä ja hyvä keitto kurpitsalla ja paprikalla.

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!