Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla

Pintxos

Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla

 

Annoslaskuri

annokset
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salsa
1/2kpl Solo valkosipulia
1rkl Hienonnettua timjamia
2rkl Tomaattipyreetä
2rkl Hunajaa
2rkl Vaaleaa viinietikkaa
0,5dl Vettä
2kpl Kotimaista tomaattia
1kpl Kotimainen suippopaprika, punainen
Pohja
2kpl Bake-off patonkia
150g Chevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia
Salsa
  1. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  2. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  3. Ota kastike liedeltä.
  4. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä.
Bas
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  2. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  3. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
Koristelu
  1. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos

Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla

 

Annoslaskuri

annokset
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

Salsa
1/2kpl Solo valkosipulia
1rkl Hienonnettua timjamia
2rkl Tomaattipyreetä
2rkl Hunajaa
2rkl Vaaleaa viinietikkaa
0,5dl Vettä
2kpl Kotimaista tomaattia
1kpl Kotimainen suippopaprika, punainen
Pohja
2kpl Bake-off patonkia
150g Chevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia
Salsa
  1. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  2. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  3. Ota kastike liedeltä.
  4. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä.
Bas
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  2. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  3. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
Koristelu
  1. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Pintxos chevrellä ja tomaatti-paprikasalsalla
Pintxos
Pintxos ovat pieniä tapas annoksia, joiden alkuperä on Baskiasta. Tarjoillaan usein alkoholipitoisten juomien kanssa ja nähdään usein syötävän seisaalta baarissa tai tavernassa.
Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annokset

Resepti

Salsa
1/2kpl Solo valkosipulia
1rkl Hienonnettua timjamia
2rkl Tomaattipyreetä
2rkl Hunajaa
2rkl Vaaleaa viinietikkaa
0,5dl Vettä
2kpl Kotimaista tomaattia
1kpl Kotimainen suippopaprika, punainen
Pohja
2kpl Bake-off patonkia
150g Chevre juustoa
Koristeluun
Punaversoa tai vesikrassia

Ohjeet

Salsa
  1. Kuori ja hienonna solo valkosipuli, hienonna myös tuore timjami.
  2. Keitä valkosipuli, timjami, tomaattipyree, hunaja, viinietikka ja vesi muutaman minuutin, kunnes se sakenee.
  3. Ota kastike liedeltä.
  4. Leikkaa tomaatti ja paprika kuutioiksi, lisää kastikkeeseen, laita liedelle ja anna kiehua vielä 4-5 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä.
Bas
  1. Paista patongit pakkauksen ohjeiden mukaisesti, anna jäähtyä hieman.
  2. Leikkaa patongit 12-16 vinoon viipaleeseen.
  3. Jaa vuohenjuusto jokaiselle patonkipalalle ja lisää vielä reilu lusikallinen tomaatti-paprikasalsaa.
Koristelu
  1. Koristele jokainen pala esim. punaversojen tai vesikrassilla.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!