14

Rustiikkinen tomaattikeitto

Kategoriat

Vaikeusaste

Rustiikkinen tomaattikeitto
Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rustiikkinen tomaattikeitto kalamata oliiveilla ja tuoreilla yrteillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Tuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kpl Salottisipulia
2kpl Valkosipulin kunttä
50g Kalamata-oliiveja
n 5g Tuoretta basilikaa
n 5g Tuoretta timjamia
0,5dl Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
2,5dl Ruokakermaa
1rkl Sokeria
Suolaa
Valkopippuria
  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Rustiikkinen tomaattikeitto
Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rustiikkinen tomaattikeitto kalamata oliiveilla ja tuoreilla yrteillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Tuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kpl Salottisipulia
2kpl Valkosipulin kunttä
50g Kalamata-oliiveja
n 5g Tuoretta basilikaa
n 5g Tuoretta timjamia
0,5dl Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
2,5dl Ruokakermaa
1rkl Sokeria
Suolaa
Valkopippuria
  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Rustiikkinen tomaattikeitto
Rustiikkinen tomaattikeitto
Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g Tuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kpl Salottisipulia
2kpl Valkosipulin kunttä
50g Kalamata-oliiveja
n 5g Tuoretta basilikaa
n 5g Tuoretta timjamia
0,5dl Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
2,5dl Ruokakermaa
1rkl Sokeria
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Mahtava raaka salaatti
Raaka ja eloisa vihersalaatti

Ihana salaatti missä fenkolia, omenaa ja pinaattia.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Paras kurkkusäilykeresepti.
Kurkkusäilyke

Kurkkusäilykkeet ovat ikisuosikkeja jotka säilyvät kauan jääkaapissa!

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Suklaalla maustettu tomaattikeitto

Täyteläinen tomaattikeitto, joka saa uutta ulottuvuutta tummasta suklaasta. Tämä herkullinen keitto käy niin arkeen kuin illallisen alkuruoaksi.

Äänet: 2
Arvostelu: 2
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoitu burrito

Gratinoitu burrito tomaatti-papuseoksella

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Kesäinen vegepizza San Marzano -tomaattikastikkeella

Satokausikalenterin herkullinen kesäpizza sesongin parhailla kasviksilla ja San Marzano tomaateista valmistetulla kastikkeella.

Äänet: 1
Arvostelu: 4
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Satokausikalenterin kasvispasta

Maailman paras kasvispasta a la Satokausikalenteri! Kastikkeessa San Marzano tomaatteja ja sesongin vihanneksia yhdessä saksanpähkinöiden kanssa.

Äänet: 2
Arvostelu: 1
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Gratinoidut banaanit

Gratinoidut banaanit paahdettujen pähkinöiden ja mascarponen kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua vesimelonia

Grillattua vesimelonia fetajuustolla ja mintun kanssa

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Aasialainen nuudelikeitto

Aasialainen nuudelikeitto

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä
Grillattua mustajuurta

Grillattua mustajuurta lime-yrtti kreemillä

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla
Minipavlova-kakkuja

Minipavlova-kakkuja lemon curdilla, tuoreilla marjoilla ja kuohukermalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
Yrtticheesecake tummalla pohjalla
Yrtticheesecake

Yrtticheesecake tummalla pohjalla

Äänet: 0
Arvostelu: 0
Sinä:
Arvostele tämä resepti!
previous arrow
next arrow
Slider