14

Rustiikkinen tomaattikeitto

Kategoriat

Vaikeusaste

Rustiikkinen tomaattikeitto

Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rustiikkinen tomaattikeitto kalamata oliiveilla ja tuoreilla yrteillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Tuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kpl Salottisipulia
2kpl Valkosipulin kunttä
50g Kalamata-oliiveja
n 5g Tuoretta basilikaa
n 5g Tuoretta timjamia
0,5dl Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
2,5dl Ruokakermaa
1rkl Sokeria
Suolaa
Valkopippuria
  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Rustiikkinen tomaattikeitto

Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Rustiikkinen tomaattikeitto kalamata oliiveilla ja tuoreilla yrteillä

 

Annoslaskuri

annosta
Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

500g Tuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kpl Salottisipulia
2kpl Valkosipulin kunttä
50g Kalamata-oliiveja
n 5g Tuoretta basilikaa
n 5g Tuoretta timjamia
0,5dl Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
2,5dl Ruokakermaa
1rkl Sokeria
Suolaa
Valkopippuria
  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Rustiikkinen tomaattikeitto
Rustiikkinen tomaattikeitto
Tomaattimurska antaa keitolle syvän punaisen värin ja tuoreet kypsät Närpiöntomaatit antavat keitolle pehmeän ja miellyttävän maun.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
annosta

Resepti

500g Tuoreita kypsiä Närpiöntomaatteja
2kpl Salottisipulia
2kpl Valkosipulin kunttä
50g Kalamata-oliiveja
n 5g Tuoretta basilikaa
n 5g Tuoretta timjamia
0,5dl Oliiviöljyä
500g Murskattuja tomaatteja
1kpl Kasvisliemikuutio
1dl Vettä
2,5dl Ruokakermaa
1rkl Sokeria
Suolaa
Valkopippuria

Ohjeet

  1. Pese tomaatit ja leikkaa ne kuutioiksi.
  2. Hienonna sipuli ja valkosipuli, kuten myös oliivit, timjami ja basilika.
  3. Kuullota oliiviöljyssä kaada mukaan murskattua tomaattia, liemikuutio ja vettä.
  4. Anna kiehua hiljalleen n 10 min, lisää kerma ja kiehauta, mausta suolalla, sokerilla ja valkopippurilla.
  5. Jos haluaa keitosta sileämmän sen voi sekoittaa sauva- tai kannusekoittimella.
  6. Tarjoile vaalealla, hyvänmakuisen leivän kanssa.

Kokkisi oli

Jens LindstedtJens Lindstedt

Testaa seuraavaksi

previous arrow
next arrow
Slider