Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Esikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana, iso
2nippua Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Inkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tl Seesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
1/2kpl Sitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Esikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana, iso
2nippua Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Inkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tl Seesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
1/2kpl Sitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Valkosipuli-seesami-chililinssit
Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
Votes: 2
Rating: 3
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt Esikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana, iso
2nippua Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Inkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tl Seesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
1/2kpl Sitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita

Ohjeet

  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad
Paprika- & kikhernesalaatti

Ruokaisa salaatti joka soveltuu niin välipalaksi kuin päivälliseksi.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Bataatti cocktailpaloja
Bataatti cocktailpaloja

Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Piparkakkusmoothie