Kategoriat

Vaikeusaste

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Esikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana, iso
2nippua Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Inkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tl Seesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
1/2kpl Sitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Kategoriat

Vaikeusaste

Valkosipuli-seesami-chililinssit

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Esikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana, iso
2nippua Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Inkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tl Seesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
1/2kpl Sitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita
  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Vaikeusaste

Valkosipuli-seesami-chililinssit
Tarjoile riisin tai nuudeleitten kanssa. Mainio ruoka, jonka voit tehdä etukäteen ja syödä lounaalla seuraavana päivänä.
Votes: 1
Rating: 2
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

Kategoriat

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt Esikeitettyjä linssejä, vihreitä
3kpl Valkosipulinkynttä
1kpl Porkkana, iso
2nippua Parsakaalta
1tl Chilihiutaleita
1tl Inkivääriä, tuoretta
Öljyä paistamiseen
Kastike
1tl Seesamiöljyä
1,5rkl Soijaa
1/2kpl Sitruunan mehu
Lisäksi
Ituja
Tuoreita yrttejä, basilikaa, minttua, korianteria, lehtipersiljaa
Riisiä tai nuudeleita

Ohjeet

  1. Silppua valkosipuli, porkkana, inkivääri ja parsakaali.
  2. Laita riisi tai nuudelit keittymään.
  3. Lisää hieman ruokaöljyä pannulle ja lämmitä se keskilämmölle.
  4. Lisää valkosipuli, porkkana, parsakaali, chilihiutaleet ja inkivääri.
  5. Valuta linssit ja lisää ne pannulle.
  6. Lisää pannulle seesamiöljy, soija, sitruunamehu ja mustapippuri.
  7. Sekoita ja paista miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia.
  8. Annostele valmis riisi kulhoon, lisää linssi-kasvissekoitus.
  9. Koristele iduilla ja tuoreilla yrteillä.
  10. Voit halutessasi lisätä annokseen vielä maun mukaan soijaa ja sitruunamehua.

Kokkisi oli

Anne PfitznerAnne Pfitzner

Testaa seuraavaksi

Gluteeniton vispipuuro
Gluteeniton vispipuuro

Gluteeniton ja vegaaninen aamupala, välipala tai jälkiruoka.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kaurakermalla pyöristetty punajuurisosekeitto
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla
Tomaatti & kurkkusalaatti avokadolla

Tarjoile lisukkeena minkä tahansa kesäruuan kanssa!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Vihannesnyytit
Vihannesnyytit

Tarjoile lisukkeena esim. muiden grillattujen tuotteiden kanssa.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Vege-quesadillat
Vege-quesadilla

Tarjoile salaatin ja vapaavalintaisten kastikkeiden kera.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Vihannesvarret
Grillatut vihannesvartaat valkosipulimajoneesilla

Vegeruuan grillaaminen on helppoa, hyvää ja värikästä!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Kurkkujäätelö
Mehujää kurkulla & limellä

Tee oma mehujääsi kurkusta ja limestä.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Täytetyt paprikat
Täytetyt paprikat sienillä, omenalla ja pinaatilla

VINKKI! Vaihda juusto maustettuun tuorejuustoon tai sinihomejuustoon saadaksesi voimakkaamman maun.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Tomaatti- ja mansikkasalaatti
Tomaatti- ja mansikkasalaatti valkoisilla pavuilla

Raikas salaatti Flavorino-tomaateilla!

Votes: 2
Rating: 4
You:
Rate this recipe!