Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Wontonit ovat helppoa ja kaunista ruokaa arkeen ja juhlaan. Nyytit voi täyttää suosikkikasviksilla ja mausteilla, vain mielikuvitus on rajana.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Nude nyhtökauraa
24kpl wonton-taikinalevyjä
2rkl Öljyä
1/2 rkl Seesamiöljyä
1dl ruohosipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
tl sitruunaruohoa
1rkl inkivääritahnaa
2rkl Soijakastiketta
1rkl Chilihiutaleita
½tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dl pankojauhoja
koristeluun Seesaminsiemeniä
koristeluun Korianteria
dippikastikkeeksi Chilikastiketta
  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.

Kokkisi oli

Anna HautamäkiAnna Hautamäki

Testaa seuraavaksi

Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Wontonit ovat helppoa ja kaunista ruokaa arkeen ja juhlaan. Nyytit voi täyttää suosikkikasviksilla ja mausteilla, vain mielikuvitus on rajana.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Nude nyhtökauraa
24kpl wonton-taikinalevyjä
2rkl Öljyä
1/2 rkl Seesamiöljyä
1dl ruohosipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
tl sitruunaruohoa
1rkl inkivääritahnaa
2rkl Soijakastiketta
1rkl Chilihiutaleita
½tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dl pankojauhoja
koristeluun Seesaminsiemeniä
koristeluun Korianteria
dippikastikkeeksi Chilikastiketta
  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.

Kokkisi oli

Anna HautamäkiAnna Hautamäki

Testaa seuraavaksi

Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä
Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt Nude nyhtökauraa
24kpl wonton-taikinalevyjä
2rkl Öljyä
1/2 rkl Seesamiöljyä
1dl ruohosipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
tl sitruunaruohoa
1rkl inkivääritahnaa
2rkl Soijakastiketta
1rkl Chilihiutaleita
½tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dl pankojauhoja
koristeluun Seesaminsiemeniä
koristeluun Korianteria
dippikastikkeeksi Chilikastiketta

Ohjeet

  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.

Kokkisi oli

Anna HautamäkiAnna Hautamäki

Testaa seuraavaksi

Punajuurismoothie
Punajuurismoothie

Värikäs terveyspommi täynnä vitamiineja.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Avokado- & tomaattivoileipä
Avokado- & tomaattivoileipä

Täydellinen välipala!

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pika-pikkelöidyt kirsikkatomaatit

Raikkaat etikkaliemessä pikkelöidyt kirsikkatomaatit ovat valmiita nautittavaksi jo seuraavana päivänä! Makua antaa mm. sitruuna ja chili, kokeile lisukkeena tai heitä pastan päälle, oi nam!

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Detoxsmoothie
Detox smoothie

Raikas ja puhdistava smoothie kurkulla, kookosvedellä, inkiväärillä ja limellä.

Votes: 1
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Paahdettuja uunivihanneksia
Uunipaahdettua vihanneksia

Paahdettuja uunivihanneksia sellaisenaan tai lisukkeilla.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Parsakaalipihvit
Parsakaalipihvit juustolla ja paprikalla

Kasvispihvit joihin saat hiukan potkua käyttämällä vaikka raastettua chilijuustoa.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Galette
Galette tomaatilla ja punajuurella

Kaunis ja maukas galette.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Pähkinäsuklaata suolakaramellilla
Pähkinäsuklaa

Kahvin kanssa tai jälkiruokapöytään.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikasallad