Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Wontonit ovat helppoa ja kaunista ruokaa arkeen ja juhlaan. Nyytit voi täyttää suosikkikasviksilla ja mausteilla, vain mielikuvitus on rajana.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Nude nyhtökauraa
24kpl wonton-taikinalevyjä
2rkl Öljyä
1/2 rkl Seesamiöljyä
1dl ruohosipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
tl sitruunaruohoa
1rkl inkivääritahnaa
2rkl Soijakastiketta
1rkl Chilihiutaleita
½tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dl pankojauhoja
koristeluun Seesaminsiemeniä
koristeluun Korianteria
dippikastikkeeksi Chilikastiketta
  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.

Kokkisi oli

Anna HautamäkiAnna Hautamäki

Testaa seuraavaksi

Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä

Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
 

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Wontonit ovat helppoa ja kaunista ruokaa arkeen ja juhlaan. Nyytit voi täyttää suosikkikasviksilla ja mausteilla, vain mielikuvitus on rajana.

 

Annoslaskuri

Tulosta resepti

Resepti

Ohjeet

1pkt Nude nyhtökauraa
24kpl wonton-taikinalevyjä
2rkl Öljyä
1/2 rkl Seesamiöljyä
1dl ruohosipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
tl sitruunaruohoa
1rkl inkivääritahnaa
2rkl Soijakastiketta
1rkl Chilihiutaleita
½tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dl pankojauhoja
koristeluun Seesaminsiemeniä
koristeluun Korianteria
dippikastikkeeksi Chilikastiketta
  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.

Kokkisi oli

Anna HautamäkiAnna Hautamäki

Testaa seuraavaksi

Wonton-nyytit nyhtökauratäytteellä
Wonton-taikinaa löydät aasialaisista marketeista pakastealtaasta. Taikinan käsittelyyn tarvitset vain vettä, millä kastelet taikina-arkin reunat, että saat rypytettyä nyytit kauniiksi.
Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tulosta resepti

LISÄÄ OSTOSLISTAAN

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Resepti

1pkt Nude nyhtökauraa
24kpl wonton-taikinalevyjä
2rkl Öljyä
1/2 rkl Seesamiöljyä
1dl ruohosipulia
2kpl Valkosipulinkynttä
tl sitruunaruohoa
1rkl inkivääritahnaa
2rkl Soijakastiketta
1rkl Chilihiutaleita
½tl murskattua sichuan- tai mustapippuria
1dl pankojauhoja
koristeluun Seesaminsiemeniä
koristeluun Korianteria
dippikastikkeeksi Chilikastiketta

Ohjeet

  1. Nypi nyhtökaura hienoksi kulhossa, lisää joukkoon kuivat mausteet, pankojauho, silputtu ruohosipuli, hienonnettu valkosipuli, inkivääritahna ja sitruunaruoho.
  2. Lisää öljyt ja soijakastike, sekoita hyvin.
  3. Kuumenna pannu, lämmitä wontonmassaa muutaman minuutin ajan.
  4. Ota taikina-arkki käteen, kastele sen reunat vedellä ja lisää noin teelusikallinen täytettä taikinan keskiosaan.
  5. Painele ja rypytä reunat kiinni, muotoile kaunis nyytti. Kun nyytit on rypytetty, keitä niitä 8-10 minuuttia kiehuvassa vedessä.
  6. Nosta nyytit vedestä reikäkauhalla.
  7. Tarjoile wontonsit tuoreiden yrttien, seesaminsiemenien ja chilikastikkeen kanssa.
  8. Nyytit voi myös paistaa keittämisen jälkeen, rapea pinta tekee nyyteistä vielä herkullisempia.

Kokkisi oli

Anna HautamäkiAnna Hautamäki

Testaa seuraavaksi

Kurkku-gazpacho
Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Paprikapasta
Pasta ihanalla paprikakastikkeella

Ruokaisa pasta paprikakastikkeella.

Votes: 2
Rating: 5
You:
Rate this recipe!
Tomaattisalsa
Tomaattisalsa

Tarjoile tortillasipsien kanssa tai lisukkeena tacoihin tai tortilloihin.

Votes: 2
Rating: 4.5
You:
Rate this recipe!
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä
Syyskeitto kurpitsalla, paprikalla ja sienillä

Lämmittävä ja maukas keitto.

Votes: 1
Rating: 4
You:
Rate this recipe!
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla
Halloumipyttipannu vihanneksilla & pestolla

Hyvä ja raikas arkiruoka

Votes: 6
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Parsakaalisalaatti
Parsakaalisalaatti tomaatilla & kapriksella

Tarjoile lisukkeena lämpimien aterioiden kanssa.

Votes: 4
Rating: 3.5
You:
Rate this recipe!
Helppo kasviswokki

Todella herkullinen ja todella helppo ja nopea valmistaa ja maistuu kaikille.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!
Tomaatti toast
Tomaatti toast

Tarjoile alkuruokana tai naposteluun juhlissa tai arkena.

Votes: 0
Rating: 0
You:
Rate this recipe!