Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!
Ainesosat
- 250 g Parsaa
- 100 g Broccoliinia
- 200 g Kukkakaalia
- 250 g Paprikaa
- Suolaa
- Mustapippuria
- 3 rkl Rapsiöljyä
- 3 rkl Aasialaista kasvisfondia
- 1 tl Harissaa
Tarjoiluun:
- Kevätsipulia
- Timjamia, hienonnettua
Annoslaskuri: 6 annosta
Resepti
- Aseta uuni 250 asteeseen.
- Pese vihannekset.
- Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
- Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
- Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
- Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
- Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
- Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
- Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.
Riisinuudeliwokkia uunivuolla