Riisinuudeliwokkia uunivuolla

Riisinuudeliwokkia

Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!

Ainesosat

  • 250 g Parsaa
  • 100 g Broccoliinia
  • 200 g Kukkakaalia
  • 250 g Paprikaa
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • 3 rkl Rapsiöljyä
  • 3 rkl Aasialaista kasvisfondia
  • 1 tl Harissaa

Tarjoiluun:

  • Kevätsipulia
  • Timjamia, hienonnettua
Annoslaskuri: 6 annosta

Resepti

  • Aseta uuni 250 asteeseen.
  • Pese vihannekset.
  • Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
  • Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
  • Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
  • Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
  • Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
  • Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  • Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.
Riisinuudeliwokkia uunivuolla
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Valmistustapa: Keitetty, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Resepti, Wokki