Kasvisreseptit

Riisinuudeliwokkia

Vegaaniruokaa uunivuolla koko perheelle!
(1)
(669)
Tulosta
250gParsaa
100gBroccoliinia
200gKukkakaalia
250gPaprikaa
Suolaa
Mustapippuria
3rklRapsiöljyä
3rklAasialaista kasvisfondia
1tlHarissaa
Tarjoiluun:
Kevätsipulia
Timjamia, hienonnettua
  1. Aseta uuni 250 asteeseen.
  2. Pese vihannekset.
  3. Leikkaa parsa, broccoliini, porkkana ja paprika sauvoiksi, kukkakaali kimpuiksi, jotka sen jälkeen leikataan viipaleiksi.
  4. Jaa kahdelle uunipellille niin että vihannekset eivät ole päällekkäin.
  5. Sekoita yhteen öljy, aasialainen kasvisfondi ja harissa kulhoon, levitä molempien peltien kaikille vihanneksille.
  6. Mausta pippurilla ja suolalla, sekoita niin että mausteet levittyvät tasaisesti.
  7. Paista ilmakiertouunissa 10-12 minuuttia.
  8. Keitä sillä aikaa vemicelli nuudelit suolatussa vedessä pakkauksen ohjeiden mukaan.
  9. Aseta vihannekset ja nuudelit kerroksittain, vihanneksia päällimmäisenä, laita päälle kevätsipuli renkaita ja hienonnettu timjami.
JL
:Jens Lindstedt
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(1)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.