Romesco-vuohenjuustoleipä

Romesco-vuohenjuustoleipä

Viimeistelekomeus herneenversoilla.

Ainesosat

Annoslaskuri: 2 annosta

Resepti

  • Paahda pilkottuja paprikoita, pilkottuja tomaatteja, pilkottua valkosipulia ja pilkottua keltasipulia uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
  • Lisää sekaan viimeiseksi 10 minuutiksi myös mantelit.
  • Paahtamisen jälkeen lisää oliiviöljy ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Käytä sauvasekoitinta ja aja kasvikset tasaiseksi tahnaksi.
  • Paahda leivät ja vuohenjuusto pannulla ja kokoa annos.
  • Viimeistele komeus herneenversoilla.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Valmistustapa: Miksaamalla, Paistettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Leivät, Resepti