Kasvisreseptit

Glutenfria semlor med tomat och zucchini

Saftiga och goda glutenfria semlor med tomat och zucchini.
(0)
(527)
Tulosta
3dlMandelmjöl
1dlHavregryn
2mskFiberhusk
2tskBakpulver
1,5tskSalt
1dlSolrosfrön
2dlRiven zucchini
6stNärpes Grönsakers Körsbärstomater
3mskSoltorkade-tomater i bitar
4stÄgg
  1. Värm ugnen till 200° (175° varmluft).
  2. Blanda alla torra ingredienser i en skål.
  3. Lägg till 2/3 av solrosfröna.
  4. Riv zucchini och skär körsbärstomaterna i bitar och rör ner i mjölblandningen.
  5. Tillsätt soltorkade tomater och ägg och blanda till en kladdig smet.
  6. Låt stå i cirka tio minuter.
  7. Klä en plåt med bakplåtspapper och forma smeten till nio stycken runda semlor.
  8. Toppa med resten av solrosfröna.
  9. Grädda i mitten av ugnen i 20 minuter.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Tipsa oss om ditt bästa vegerecept

Har du ett vegetariskt recept som alla borde testa? Skicka det goda vidare genom att dela med dig av din hemlighet på Kasvisreseptit.fi -sajten.

Du kan logga in och mata in ditt recept genom att klicka nedan.