Broccolipaj

Glutenfri broccoli- och tomatpaj med indiska smaker

Glutenfri pajbotten som går att använda med vilken fyllning som helst men i detta recept mixas den med en indisk smakupplevelse.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Glutenfri paj med indiska smaker.

 

Portioner

bitar
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Pajbotten
5dl Kikärtsmjöl
1,5dl Rismjöl
1tsk Salt
0,5dl Olivolja
1,5dl Vatten
Fyllning
1st Gul lök
2st Vitlöksklyftor
2msk Olivolja
1litet Broccolihuvud
1dl Cashewnötter
1msk Riven ingefära
1tsk Örtsalt
0,5msk Garam Masala
1msk Gurkmeja
1krm Chilipulver
Äggstanning
1st Ägg
0,75dl Havregrädde (eller vanlig matlagningsgrädde)
Servering
tex Grön sallad
Pajbotten
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Blanda alla ingredienserna till pajbotten i en skål.
  3. Knåda gärna med händerna.
  4. Smörj en pajform med lite olja och tryck ut degen i den.
  5. Ställ åt sidan medan du gör fyllningen.
Fyllning
  1. Hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  2. Skär under tiden broccolihuvudet i små bitar, riv ingefäran, halvera pärltomaterna och smula fetaosten.
  3. Lägg till broccoli, ingefära, cashewnötter och alla kryddor i stekpannan och stek i några minuter.
  4. Lägg slutligen till pärltomaterna och fetaosten och blanda väl.
  5. Bred ut fyllningen i pajformen.
Äggstanning
  1. Blanda ihop äggstanningen i en liten skål och häll över pajen.
Servering
  1. Servera exempelvis med en grön sallad.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Glutenfri broccoli- och tomatpaj med indiska smaker

Glutenfri pajbotten som går att använda med vilken fyllning som helst men i detta recept mixas den med en indisk smakupplevelse.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
 

Lägg till i inköpslistan

 
Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle

Glutenfri paj med indiska smaker.

 

Portioner

bitar
Tulosta resepti

Recept

Ohjeet

Pajbotten
5dl Kikärtsmjöl
1,5dl Rismjöl
1tsk Salt
0,5dl Olivolja
1,5dl Vatten
Fyllning
1st Gul lök
2st Vitlöksklyftor
2msk Olivolja
1litet Broccolihuvud
1dl Cashewnötter
1msk Riven ingefära
1tsk Örtsalt
0,5msk Garam Masala
1msk Gurkmeja
1krm Chilipulver
Äggstanning
1st Ägg
0,75dl Havregrädde (eller vanlig matlagningsgrädde)
Servering
tex Grön sallad
Pajbotten
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Blanda alla ingredienserna till pajbotten i en skål.
  3. Knåda gärna med händerna.
  4. Smörj en pajform med lite olja och tryck ut degen i den.
  5. Ställ åt sidan medan du gör fyllningen.
Fyllning
  1. Hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  2. Skär under tiden broccolihuvudet i små bitar, riv ingefäran, halvera pärltomaterna och smula fetaosten.
  3. Lägg till broccoli, ingefära, cashewnötter och alla kryddor i stekpannan och stek i några minuter.
  4. Lägg slutligen till pärltomaterna och fetaosten och blanda väl.
  5. Bred ut fyllningen i pajformen.
Äggstanning
  1. Blanda ihop äggstanningen i en liten skål och häll över pajen.
Servering
  1. Servera exempelvis med en grön sallad.

Kock:

Nathalie AurénNathalie Aurén

Testa som följande

Broccolipaj
Glutenfri broccoli- och tomatpaj med indiska smaker
Glutenfri pajbotten som går att använda med vilken fyllning som helst men i detta recept mixas den med en indisk smakupplevelse.
Votes: 0
Betyg: 0
You:
Betygsätt detta recept!
Tulosta resepti

Lägg till i inköpslistan

Lisää ostoslistalle
Resepti lisätty ostoslistalle
bitar

Recept

Pajbotten
5dl Kikärtsmjöl
1,5dl Rismjöl
1tsk Salt
0,5dl Olivolja
1,5dl Vatten
Fyllning
1st Gul lök
2st Vitlöksklyftor
2msk Olivolja
1litet Broccolihuvud
1dl Cashewnötter
1msk Riven ingefära
1tsk Örtsalt
0,5msk Garam Masala
1msk Gurkmeja
1krm Chilipulver
Äggstanning
1st Ägg
0,75dl Havregrädde (eller vanlig matlagningsgrädde)
Servering
tex Grön sallad

Ohjeet

Pajbotten
  1. Värm ugnen till 175° varmluft.
  2. Blanda alla ingredienserna till pajbotten i en skål.
  3. Knåda gärna med händerna.
  4. Smörj en pajform med lite olja och tryck ut degen i den.
  5. Ställ åt sidan medan du gör fyllningen.
Fyllning
  1. Hacka lök och vitlök och fräs i en stekpanna med olivolja.
  2. Skär under tiden broccolihuvudet i små bitar, riv ingefäran, halvera pärltomaterna och smula fetaosten.