Tacopasta

Tacopasta

Kasvis-pasta täynnä vihanneksia ja meksikolaisia makuja!

Ainesosat

  • 250 g Pastaa, oman maun mukaan
  • 1 dl Kvinoa
  • 1 dl Rödlök
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 2 kpl Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 380 g Esikeitettyjä mustia papuja
  • 1 tl Yrttisuolaa
  • 0,25 tl Mustapippuria
  • 1 pussi Tacomaustetta
  • 0,5 dl Vettä
  • 1 rasia Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 3 dl Tuoretta babypinaattia
  • 1 dl Raastettua juustoa
  • 1 dl Crème Fraiche
  • 100 g Nachoja
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Keitä pasta isossa kattilassa pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Huuhtele kvinoa ja keitä se erillisessä kattilassa pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Pienennä sipuli ja valkosipuli ja paista kevyesti oliiviöljytyssä paistinpannussa.
  • Huuhtele ja leikkaa suippopaprikat paloiksi, huuhtele myös mustat pavut.
  • Laita paprikat ja mustat pavut paistinpannuun ja paista kunnes paprikanpalat pehmenevät.
  • Mausta suolalla ja pippurilla.
  • Lisää keitetty kvinoa ja tacomauste yhdessä 0,5 dl veden kanssa.
  • Anna kiehua hiljaa muutaman minuutin.
  • Huuhtele ja leikkaa sillä aikaa Dunne-tomaatit paloiksi ja laita paistinpannuun yhdessä babypinaatin kanssa.
  • Sekoita hetki kunnes pinaatti on pehmennyt.
  • Kaada lopuksi pasta paistinpannuun ja sekoita hyvin.
  • Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  • Tarjoile raastetun juuston, nachojen ja nokareen crème fraîche kanssa.
Kasvis-pasta täynnä makua!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Valmistustapa: Keitetty, Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min, 30-60 min
Murupolku: Pastat, Resepti