Täytetyt purjoveneet

Täytetyt purjoveneet

Erikoisuus sellaisenaan, vaikkapa alkupalaksi tai osana buffapöytää.

Ainesosat

  • 2 kpl Purjoa
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 0,5 kpl Närpiön Vihanneksen chiliä
  • 1 dl Mozzarellaraastetta
  • 50 g Murskattuja saksanpähkinöitä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 0,5 tl Mustapippuria
  • 0,5 tl Suolaa
Annoslaskuri: 2 hengelle

Resepti

  • Leikkaa purjon vihreä osa irti ja puolita valkoinen osa.
  • Halutessasi voit jakaa myös kolmeen osaan, jos purjo on todella iso.
  • Halkaise puolikkaat pitkittäin kahtia ja poista osa sisuksesta.
  • Jätä kuitenkin vähintään kolme kerrosta.
  • Hienonna purjon vihreä osa sekä halkaistujen puolikkaisen sisus ja kuullota pannulla pehmeäksi hienonnetun valkosipulin ja chili kanssa.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Nosta seos pois pannulta ja sekoita joukkoon murskatut saksanpähkinät ja juustoraaste.
  • Täytyä halkaisut purjon puolikkaat ja kypsennä uunissa 180 astetta noin 25 minuuttia.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Paistettu, Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti