Kasvisreseptit

Täytetyt purjoveneet

Erikoisuus sellaisenaan, vaikkapa alkupalaksi tai osana buffapöytää.
(0)
(314)
Tulosta
2kplPurjoa
1kplValkosipulinkynsi
0,5kplNärpiön Vihanneksen chiliä
1dlMozzarellaraastetta
50gMurskattuja saksanpähkinöitä
2rklOliiviöljyä
0,5tlMustapippuria
0,5tlSuolaa
  1. Leikkaa purjon vihreä osa irti ja puolita valkoinen osa.
  2. Halutessasi voit jakaa myös kolmeen osaan, jos purjo on todella iso.
  3. Halkaise puolikkaat pitkittäin kahtia ja poista osa sisuksesta.
  4. Jätä kuitenkin vähintään kolme kerrosta.
  5. Hienonna purjon vihreä osa sekä halkaistujen puolikkaisen sisus ja kuullota pannulla pehmeäksi hienonnetun valkosipulin ja chili kanssa.
  6. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  7. Nosta seos pois pannulta ja sekoita joukkoon murskatut saksanpähkinät ja juustoraaste.
  8. Täytyä halkaisut purjon puolikkaat ja kypsennä uunissa 180 astetta noin 25 minuuttia.
Kasvisreseptit.fi
:Kasvisreseptit.fi
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.