Kasvisreseptit

Täytetyt suippopaprikat

Hummuksella ja riisillä täytetyt paistetut suippopaprikat ovat helppo, nopea ja herkullinen ruoka. Tarjoile paprikat raikkaan salaatin ja hummuksen kanssa.
(0)
(702)
Tulosta
400gNärpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
3dlkeitettyä riisiä
1dlhummusta (valmista tai itse tehtyä)
1tomaatti
0,5Basilikanlehteä
0,5dlcashew-pähkinöitä
100gFetajuustoa
0,5tlChilihiutaleita
Suolaa
Mustapippuria
Sitruunalohkoja
  1. Halkaise suippopaprikat pitkittäin ja poista siemenet.
  2. Sekoita keskenään kypsä riisi ja hummus.
  3. Kuutioi tomaatti, hienonna basilika, rouhi cashew-pähkinät ja murustele fetajuusto.
  4. Sekoita ne riisi-hummusseoksen joukkoon ja mausta seos chilihiutaleilla, suolalla ja mustapippurilla.
  5. Täytä paprikat riisi-hummusseoksella ja paista 200 asteessa uunissa noin puoli tuntia.
  6. Tarjoile sitruunalohkojen, salaatin ja hummuksen kanssa.
SK
:Satokausi Kalenteri
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.