Hummuksella ja riisillä täytetyt paistetut suippopaprikat ovat helppo, nopea ja herkullinen ruoka. Tarjoile paprikat raikkaan salaatin ja hummuksen kanssa.
Ainesosat
- 400 g Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
- 3 dl keitettyä riisiä
- 1 dl hummusta (valmista tai itse tehtyä)
- 1 tomaatti
- n. 5 Basilikanlehteä
- ½ dl cashew-pähkinöitä
- 100 g Fetajuustoa
- ½ tl Chilihiutaleita
- Suolaa
- Mustapippuria
- Sitruunalohkoja
Annoslaskuri: 4 kappaletta
Resepti
- Halkaise suippopaprikat pitkittäin ja poista siemenet.
- Sekoita keskenään kypsä riisi ja hummus.
- Kuutioi tomaatti, hienonna basilika, rouhi cashew-pähkinät ja murustele fetajuusto.
- Sekoita ne riisi-hummusseoksen joukkoon ja mausta seos chilihiutaleilla, suolalla ja mustapippurilla.
- Täytä paprikat riisi-hummusseoksella ja paista 200 asteessa uunissa noin puoli tuntia.
- Tarjoile sitruunalohkojen, salaatin ja hummuksen kanssa.
Ihanat täytetyt, paistetut suippopaprikat kätkevät sisäänsä mm. hummusta, tomaattia ja fetajuustoa.