Täytetyt kotimaiset suippopaprikat

Täytetyt suippopaprikat

Hummuksella ja riisillä täytetyt paistetut suippopaprikat ovat helppo, nopea ja herkullinen ruoka. Tarjoile paprikat raikkaan salaatin ja hummuksen kanssa.

Ainesosat

  • 400 g Närpiön Vihanneksen Suippopaprikaa
  • 3 dl keitettyä riisiä
  • 1 dl hummusta (valmista tai itse tehtyä)
  • 1 tomaatti
  • n. 5 Basilikanlehteä
  • ½ dl cashew-pähkinöitä
  • 100 g Fetajuustoa
  • ½ tl Chilihiutaleita
  • Suolaa
  • Mustapippuria
  • Sitruunalohkoja
Annoslaskuri: 4 kappaletta

Resepti

  • Halkaise suippopaprikat pitkittäin ja poista siemenet.
  • Sekoita keskenään kypsä riisi ja hummus.
  • Kuutioi tomaatti, hienonna basilika, rouhi cashew-pähkinät ja murustele fetajuusto.
  • Sekoita ne riisi-hummusseoksen joukkoon ja mausta seos chilihiutaleilla, suolalla ja mustapippurilla.
  • Täytä paprikat riisi-hummusseoksella ja paista 200 asteessa uunissa noin puoli tuntia.
  • Tarjoile sitruunalohkojen, salaatin ja hummuksen kanssa.
Ihanat täytetyt, paistetut suippopaprikat kätkevät sisäänsä mm. hummusta, tomaattia ja fetajuustoa.
Kokkisi oli:
Satokausi KalenteriSatokausi Kalenteri
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti