Tomaatti-viinirypälepasta

Tomaatti-viinirypälepasta

Pasta on ruoka joka yleensä soveltuu kaikenikäisille. Tässä vaihtelua vakipastallesi.

Ainesosat

  • 1 rs Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 300 g Vihreitä viinirypäleitä
  • 150 g Saksanpähkinöitä
  • 50 g Tuoretta pinaattia
  • 1 dl Oliiviöljyä
  • 400 g Bavette pastaa
  • 100 g Parmesaanijuustoa raastettuna
  • 1 ruukku Hienonnettua ruohosipulia
  • Suolaa
  • Mustapippuria
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Laita uuni lämpenemään 200 C asteeseen.
  • Laita leivinpaperoidulle uunipellille tomaatit ja pestyt viinirypäleet.
  • Paahda uunissa 12-15 minuuttia, kunnes ovat saaneet hieman väriä.
  • Keitä pasta kypsäksi.
  • Valuta pasta.
  • Lisää pastan joukkoon pinaatti, paahdetut tomaatit- ja viinirypäleet, saksanpähkinät ja ruohosipuli.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Kausi: Arkiruoka
Valmistustapa: Keitetty, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti