Tomaattignocchit

Tomaattignocchit

Nopea, värikäs ja maukas pasta-annos.

Ainesosat

  • 400 g Gnocchi pastaa
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 2 kpl Keltasipulia
  • 1 rasia Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 1 dl Oliiviöljyä
  • 300 g Paseerattua tomaattia
  • 1 ruukku Hienonnettua ruohosipulia
  • Suolaa, mustapippuria
  • Sokeria
  • Parmesaanijuustoa raastettuna
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Tässä käytetty esikypsennettyä gnocchia.
  • Kuumenna iso paistinpannu.
  • Lisää pannulle oliiviöljy ja sipulit.
  • Lisää pannulle gnocchit.
  • Paista gnoccheihin hieman väriä.
  • Lisää joukkoon paseerattu tomaatti.
  • Keitä gnocchit kypsäksi.
  • Lisää tarvittaessa hieman vettä.
  • Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
  • Lisää joukkoon ruohosipuli.
  • Tarjoile parmesanjuuston kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Laktoositon, Maidoton
Kausi: Arkiruoka
Valmistustapa: Keitetty, Paistettu
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti