Nopea, värikäs ja maukas pasta-annos.
Ainesosat
- 400 g Gnocchi pastaa
- 2 kpl Valkosipulinkynttä
- 2 kpl Keltasipulia
- 1 rasia Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
- 1 dl Oliiviöljyä
- 300 g Paseerattua tomaattia
- 1 ruukku Hienonnettua ruohosipulia
- Suolaa, mustapippuria
- Sokeria
- Parmesaanijuustoa raastettuna
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Tässä käytetty esikypsennettyä gnocchia.
- Kuumenna iso paistinpannu.
- Lisää pannulle oliiviöljy ja sipulit.
- Lisää pannulle gnocchit.
- Paista gnoccheihin hieman väriä.
- Lisää joukkoon paseerattu tomaatti.
- Keitä gnocchit kypsäksi.
- Lisää tarvittaessa hieman vettä.
- Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
- Lisää joukkoon ruohosipuli.
- Tarjoile parmesanjuuston kanssa.