Tuplajuustopaprikat

Tekisitkö välillä täytettyjä paprikoita suippopaprikoista? Tuplajuustopaprikoiden täyte sekoitetaan turkkilaisesta jogurtista, kananmunasta, fetasta ja maustetaan tuoreilla yrteillä ja hunajalla. Päälle cheddaria, joka paahtuu suussasulavaksi uunissa.

Ainesosat

  • 4 kpl Suippopaprika
  • 3 kpl Kananmuna
  • 2 dl Turkkilainen jogurtti
  • 200 g Fetaa
  • 2 oksaa minttua
  • 1 rkl Hunajaa
  • 1 ripaus Mustapippuria
  • 100 g cheddarjuustoraastetta
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Halkaise paprikat ja poista siemenkodat. Aseta paprikat pellille leivinpaperin päälle.
  • Valmista täyte sekoittamalla kananmunat, murustettu feta, turkkilainen jogurtti ja mausteet. Täytä paprikat täytteellä.
  • Paista täytettyjä paprikoita uunin keskitasolla 180 asteessa noin 30 minuuttia. Ripottele päälle cheddasjuustoraaste. Nosta uunin lämpötilaa 200 asteeseen ja laita uuni grillivastukselle. Paista tuplajuustopaprikoita vielä noin 10 minuuttia.
Tuplajuustolla täytetyt suippopaprikat ovat näppärä arkiruoka!
Kokkisi oli:
Jenni HäyrinenJenni Häyrinen
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton
Kausi: Arkiruoka
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min