Vegaaninen palak paneer

Tarjoile riisin kanssa

Ainesosat

  • 1 kpl Sipuli
  • 2 kpl Valkosipulin kynttä
  • 1 tl Garam masalaa
  • 1 tl Juustokuminaa
  • 1 tl Raastettua inkivääriä
  • 2 ps Pakastepinaattia
  • 1 prk Kaurakermaa
  • 1 tl Suolaa
  • 1 tl Pippuria
  • 1 tl Kurkumaa
  • 1 pkt Tofua
Annoslaskuri: 3

Resepti

  • Paista tofu ensin pannulla ja siirrä sivuun.
  • Hienonna ja kuullota sipulit öljyssä ja mausteissa (garam masala, juustokumina, inkivääri).
  • Lisää jäinen pinaatti ja kuumenna kunnes se sulaa.
  • Kaada pannulle kaurakerma ja lisää paistetut tofupalat, lämmitä.
tofua ja pinaattikastiketta
Kokkisi oli:
Johanna SJohanna S
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Kananmunaton, Maidoton, Vegaaninen
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Vähän vaativampi
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Lounas, Resepti