Vegetaarinen pasta bolognese

Vegetaarinen pasta bolognese

Täydellinen vegetaarinen arkiruoka!

Ainesosat

  • 250 g Vapaavalintaista pastaa
  • 1 purkki Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
  • 200 g Fetajuustoa
  • 1 ruukku Tuoretta basilikaa
  • 1 rkl Vapaavalintaista öljyä
  • 250 g Härkis Originaalia
  • 1,5 tl Suolaa
  • 1 mm Mustapippuria
  • 2 tl Timjamia
  • 500 g Murskattuja tomaatteja
  • 1 dl Vapaavalintaista kermaa
  • 40 g Tuoretta pinaattia
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Keitä pasta paketissa olevien ohjeiden mukaisesti.
  • Leikkaa sillä aikaa tomaatit ja fetajuusto paloiksi ja pienistä basilika.
  • Lämmitä paistinpannu öljyllä ja ruskista Härkis Originaali muutaman minuutin.
  • Mausta suolalla, pippurilla ja timjamilla.
  • Kaada päälle murskatut tomaatit ja vapaavalintainen kerma.
  • Lisää tomaatti, feta, basilika ja tuore pinaatti.
  • Anna kiehua hetken.
  • Sekoita joukkoon pasta ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  • Tarjoile mielellään heti!
Nopea ja helppo arkiruoka.
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Course: Pastat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Valmistustapa: Keitetty, Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Pastat, Resepti