Avokado- & tomaattivoileipä

Avokado- & tomaattivoileipä

Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.

Ainesosat

  • 4 viip. Vapaavalintaista pehmeää leipää
  • 1 kpl Avokado
  • 1 kpl Närpiön Vihanneksen Tomaatti
  • 8 viip. Vapaavalintaista, maukasta juustoa
  • 1 dl Tuoretta pinaattia
  • 0,5 tl Sormisuolaa
  • 0,5 mm Mustapippuria
  • Voita leivänviipaleille
Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Paahda leipäviipaleet.
  • Puolita avokado ja poista kivi.
  • Leikkaa pitkiä uria avokadoon veitsellä, poista sen jälkeen avokado kuorestaan ruokalusikalla.
  • Huuhtele tomaatti ja viipaloi.
  • Levitä voita leivänviipaleille.
  • Laita juusto ja pinaatinlehdet kaikille viipaleille.
  • Jaa tomaatti- ja avokaadoviipaleet kahdelle leivälle. Ripottele
  • Ripottele sormisuolaa ja pippuria päälle.
  • Laita leipäviipaleet päälle kansiksi ja leikkaa leivät kolmioiksi.
  • Aseta hammastikku jokaiseen leipään.
Täydellinen välipala!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén