Oma valintasi voista, juustosta sekä leivästä riippuen tämä täydellinen välipala voi olla niin gluteeniton kuin vegaani.
Ainesosat
- 4 viip. Vapaavalintaista pehmeää leipää
- 1 kpl Avokado
- 1 kpl Närpiön Vihanneksen Tomaatti
- 8 viip. Vapaavalintaista, maukasta juustoa
- 1 dl Tuoretta pinaattia
- 0,5 tl Sormisuolaa
- 0,5 mm Mustapippuria
- Voita leivänviipaleille
Annoslaskuri: 4 annosta
Resepti
- Paahda leipäviipaleet.
- Puolita avokado ja poista kivi.
- Leikkaa pitkiä uria avokadoon veitsellä, poista sen jälkeen avokado kuorestaan ruokalusikalla.
- Huuhtele tomaatti ja viipaloi.
- Levitä voita leivänviipaleille.
- Laita juusto ja pinaatinlehdet kaikille viipaleille.
- Jaa tomaatti- ja avokaadoviipaleet kahdelle leivälle. Ripottele
- Ripottele sormisuolaa ja pippuria päälle.
- Laita leipäviipaleet päälle kansiksi ja leikkaa leivät kolmioiksi.
- Aseta hammastikku jokaiseen leipään.
Täydellinen välipala!