Bataatti cocktailpaloja

Bataatti cocktailpaloja

Bataatti cocktailpaloja avokadolla, tomaatilla ja rosmariinilla buffettipöytään.

Ainesosat

  • 1 kpl Bataatti
  • 1 rkl Öljyä
  • 0.5 tl Suolaa
  • 1 kpl Avokado
  • 0.5 tl Yrttisuolaa
  • 0.25 mm Mustapippuria
  • 0.25 mm Chilijauhetta
  • 10 kpl Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
  • 1 rkl Auringonkuivattuja tomaatteja paloissa
  • Tuoretta rosmariinia
Annoslaskuri: 15 palaa

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Leikkaa bataatti 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja levitä pellille jolla leivinpaperi.
  • Valuta päälle öljyä ja suolaa. Paahda uunin keskiosassa 15 minuuttia.
  • Murskaa sillä aikaa avokado haarukalla ja sekoita joukkoon yrttisuola, pippuri ja chilijauhe.
  • Puolita helmitomaatit.
  • Ota bataattiviipaleet uunista ja jaa avokadosose, tomaattipuoliskot ja paloja auringonkuivatuista tomaateista viipaleille.
  • Laita päälle hiukan tuoretta rosmariinia.
  • Tarjoile heti.
Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Valmistustapa: Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min