Bataatti cocktailpaloja avokadolla, tomaatilla ja rosmariinilla buffettipöytään.
Ainesosat
- 1 kpl Bataatti
- 1 rkl Öljyä
- 0.5 tl Suolaa
- 1 kpl Avokado
- 0.5 tl Yrttisuolaa
- 0.25 mm Mustapippuria
- 0.25 mm Chilijauhetta
- 10 kpl Närpiön Vihanneksen Punaisia Helmitomaatteja
- 1 rkl Auringonkuivattuja tomaatteja paloissa
- Tuoretta rosmariinia
Annoslaskuri: 15 palaa
Resepti
- Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
- Leikkaa bataatti 0,5 cm paksuiksi viipaleiksi ja levitä pellille jolla leivinpaperi.
- Valuta päälle öljyä ja suolaa. Paahda uunin keskiosassa 15 minuuttia.
- Murskaa sillä aikaa avokado haarukalla ja sekoita joukkoon yrttisuola, pippuri ja chilijauhe.
- Puolita helmitomaatit.
- Ota bataattiviipaleet uunista ja jaa avokadosose, tomaattipuoliskot ja paloja auringonkuivatuista tomaateista viipaleille.
- Laita päälle hiukan tuoretta rosmariinia.
- Tarjoile heti.
Gluteenittomat ja vegaaniset coctailpalat!