Bruschetta

Bruschetta

Täydellinen napostelupala!

Ainesosat

  • 16 siivua Vaaleaa patonkia
  • 6 kpl Närpiön Vihanneksen San Marzano tomaattia
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 ruukku Hienonnettua tuoretta basilikaa
  • 2 kpl Mozzarella palloa
  • 1 dl Oliiviöljyä
  • 2 tl Suolaa
  • 2 tl Sokeria
  • Mustapippuria myllystä
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Kuumenna paistinpannu ja paista patonkisiivut yhdeltä puolelta rapeiksi oliiviöljyssä.
  • Nosta patonkisiivut pois pannulta tarjoiluastialle rapea puoli ylöspäin.
  • Lisää tämän jälkeen pannulle valkosipuli.
  • Freesaa hetki ja lisää tomaatit.
  • Hauduta ylimääräinen neste pois.
  • Mausta suolalla, sokerilla, mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.
  • Nostele tomaattia leipäpalojen päälle.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min