Fenkoli-tomaattipata

Fenkoli-tomaattipata

Tuhat rautaa tulessa ja tarvitset käsiäsi muuhun kuin ruuanlaittoon? Kokeile tätä!

Ainesosat

  • 3 kpl Fenkolia
  • 3-4 kpl Herkkusieniä
  • 2 kpl Keltasipulia
  • 6 kpl Kotimaisia kiinteitä perunoita
  • 400 g Tomaattimurskaa
  • 200 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
  • 3 kpl Laakerinlehteä
  • 4 kpl Maustepippuria
  • 1 rkl Suolaa
  • 1 rkl Sokeria
Annoslaskuri: 4 henkilöä

Resepti

  • Lämmitä tomaattimurska kattilassa.
  • Lisää murskan joukkoon 3 dl vettä.
  • Mausta suolalla ja sokerilla.
  • Lisää joukkoon maustepippurit ja laakerinlehdet.
  • Laita pilkotut ja lohkotut kasvikset uunivuokaan.
  • Kaada tomaattiliemi kasvisten päälle.
  • Kypsennä 150 C asteisessa uunissa 45-60 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Course: Pääruoat
Valmistustapa: Keitetty, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti