Fenkolikeitto

Mieto ja maukas keitto jonka lakritsainen aromi yllättää ihanasti.

Ainesosat

  • 1 kpl Fenkoli
  • 1 kpl Keltasipuli
  • 2 dl Kermaa
  • Kasvislientä
  • Suolaa
  • Pippuria
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Paloittele fenkoli pienempiin paloihin, käytä myös varsi.
  • Paloittele sipuli. Keitä fenoli ja sipuli kasvisliemessä n. 20 minuuttia.
  • Käytä sauvasekoitinta ja aja tasaiseksi, lisää kerma ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Anna kiehua n. 10 minuuttia. Suurusta tarvittaessa maizenalla.
Tämä on mainio keitto, sillä sen lakritsainen aromi yllättää ihanasti ruokailijan.
Kokkisi oli:
Björn Helsing
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Keitetty, Miksaamalla
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Keitot, Resepti