Gazpacho

Tämä herkullinen gaspacho tuo ihanat syysvärit herkutteluun.

Ainesosat

  • 1 kpl Keltasipuli
  • 2 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 kpl Kotimainen kurkku
  • 1 kpl Keltainen paprika
  • 1 kpl Punainen paprika
  • 500 g Kotimaisia tomaatteja
  • 1 prk Murskattuja tomaatteja
  • 0,5 dl Oliiviöljyä
  • Tuoretta basilikaa
  • Suolaa
  • Pippuria
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Putsaa ja leikkaa vihannekset isoihin paloihin.
  • Poista tomaateista siemenet.
  • Aja kaikki sauvasekoittimella ja mausta suolalla ja pippurilla.
  • Tarjoillaan kylmänä.
Gazpacho on vihanneskeitto, joka perinteisesti tarjoillaan kylmänä.
Kokkisi oli:
Björn Helsing
Valmistustapa: Miksaamalla
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti