Rapean maukkaat gratinoidut nacholastut, tomaattia ja halloumijuustoa.
Ainesosat
- 1 pussi Nachoja 450g
- 200 g Punaisia helmitomaatteja
- 200 g Oranssisia helmitomaatteja
- 1 kpl Iso punasipuli
- 3 kpl Valkosipulinkynttä
- 200 g Halloumi juustoa
- 250 g Cheddarjuustoa raastettuna
Tarjoiluun:
- 200 g Tomaattisalsaa
- Tuoreita yrttejä
Annoslaskuri: 4
Resepti
- Leikkaa tomaatit karkeasti, leikkaa punasipuli ohuiksi siivuiksi ja pilko valkosipuli niin pieneksi kuin saat sen.
- Leikkaa halloumi noin sentin paksuiksi viipaleiksi.
- Laita kaikki ainekset kerroksittain uunipellille, paista 225 asteisessa uunissa 10-12 minuuttia tai niin kauan, että juusto sulaa ja että nachot saavat hieman väriä.
- Tarjoile tuoreitten silputtujen yrttien ja hyvän tomaattisalsan kanssa.
Rapeat uunissa gratinoidut nacholastut ja ihanat helmitomaatit.