Halloumivohveli

Halloumivohvelit

Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!

Ainesosat

Taikina

  • 400 g Halloumia
  • 1 kpl Kananmuna
  • 1 dl Kermaa
  • 0,5 dl Vehnäjauhoja

Paistamiseen

  • 25 g Voita

Tarjoiluun

  • Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia
Annoslaskuri: 4 kappaletta

Resepti

  • Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
  • Raasta halloumi paksummasta päästä.
  • Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
  • Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
  • Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
  • Paista kullanruskeiksi.
  • Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.
Halloumivohveleita parsan, avokadon ja punasipulin kanssa
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt