Nämä ovat mahdollisesti rapeimmat suolaiset vohvelit mitä olet ikinä maistanut!
Ainesosat
Taikina
- 400 g Halloumia
- 1 kpl Kananmuna
- 1 dl Kermaa
- 0,5 dl Vehnäjauhoja
Paistamiseen
- 25 g Voita
Tarjoiluun
- Keitettyä parsaa, avokadoa, smetanaa ja punasipulia
Annoslaskuri: 4 kappaletta
Resepti
- Lämmitä vohvelirauta, joka saa olla lämmin.
- Raasta halloumi paksummasta päästä.
- Sekoita joukkoon kananmuna, kerma ja vehnäjauho.
- Sekoita kaikki, kunnes hyvin sekoittuneet.
- Sulata voi kupissa mikrossa, sivellä vohvelirauta voilla ja jaa rakeinen vohvelimassa n 1 cm:n kerroksena vohvelirautaan.
- Paista kullanruskeiksi.
- Tarjoile vohvelit kevyesti keitetyn parsan, kypsän avokadon, hienonnetun punasipulin ja nokareen smetanan kanssa.
Halloumivohveleita parsan, avokadon ja punasipulin kanssa