Helpot ja herkulliset linssipihvit

Nämä gluteenittomat linssipihvit sopivat aloittelevallekin (kasvis)kokkailijalle! Pihvit ovat helppoudestaan huolimatta herkullisia ja työvaiheet yksinkertaisia.

Ainesosat

  • 2 tlk vihreitä linssejä
  • 2 kpl Sipulia
  • 1 tl valkosipulimurskaa
  • 2 rkl juustokuminaa
  • 1 rkl Korianteria
  • 0,5 tl Chilijauhetta
  • 1 rkl Hunajaa
  • 5 dl Vettä
  • 1,5 dl Riisijauhoja
  • 1 kpl kanamuna
  • 2 kpl kasvisliemikuutioita
Annoslaskuri: 12

Resepti

  • Kuori, pilko ja paista sipulit pannulla
  • Lisää pannulle valkosipulimurska
  • Lisää muut mausteet paitsi hunaja
  • Lisää linssit, kun sipulit ovat pehmentyneet
  • Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot
  • Laita hella keskilämmölle ja kansi päälle
  • Kun vesi on haihtunut, lisää hunaja
  • Kaada linssiseos astiaan, lisää muna ja riisijauhoja niin paljon, että pihvit pysyvät kasassa
  • Paista runsaassa öljyssä niin pitkään, että pinta ruskettuu.
Gluteenittomat ja helpot linssipihvit sopivat sekä arkeen että juhlaan!
Kokkisi oli:
Sarianna SaloSarianna Salo
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Gluteeniton
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Pääruoat, Resepti