Nämä gluteenittomat linssipihvit sopivat aloittelevallekin (kasvis)kokkailijalle! Pihvit ovat helppoudestaan huolimatta herkullisia ja työvaiheet yksinkertaisia.
Ainesosat
- 2 tlk vihreitä linssejä
- 2 kpl Sipulia
- 1 tl valkosipulimurskaa
- 2 rkl juustokuminaa
- 1 rkl Korianteria
- 0,5 tl Chilijauhetta
- 1 rkl Hunajaa
- 5 dl Vettä
- 1,5 dl Riisijauhoja
- 1 kpl kanamuna
- 2 kpl kasvisliemikuutioita
Annoslaskuri: 12
Resepti
- Kuori, pilko ja paista sipulit pannulla
- Lisää pannulle valkosipulimurska
- Lisää muut mausteet paitsi hunaja
- Lisää linssit, kun sipulit ovat pehmentyneet
- Lisää vesi ja kasvisliemikuutiot
- Laita hella keskilämmölle ja kansi päälle
- Kun vesi on haihtunut, lisää hunaja
- Kaada linssiseos astiaan, lisää muna ja riisijauhoja niin paljon, että pihvit pysyvät kasassa
- Paista runsaassa öljyssä niin pitkään, että pinta ruskettuu.
Gluteenittomat ja helpot linssipihvit sopivat sekä arkeen että juhlaan!