Hunajaglaseerattua palsternakkaa ja piparjuuridippiä

Hunajaglaseerattua palsternakkaa ja piparjuuridippiä

Tarjoile palsternakat piparjuuridipin kanssa.

Ainesosat

Palsteranakat

  • 6-8 kpl Palsternakkaa
  • 3-4 rkl Hunajaa
  • 0,5 dl Rypsiöljyä
  • Suolaa

Dippi

  • 2 dl Majoneesia
  • 1 dl Crème Fraiche
  • 1 pieni pala Piparjuurta raastettuna
Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

Palsternakat

  • Lämmitä uuni 175 asteeseen.
  • Halkaise palsternakat pituus suunnassa.
  • Laita kulhoon.
  • Mausta suolalla, hunajalla ja rypsiöljyllä.
  • Asettele palsternakat leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 15-20 minuuttia, kunnes pehmeitä ja kauniin ruskeita.

Dippi

  • Valmista piparjuuridippi sekoittamalla majoneesi ja ranskankerma.
  • Raasta joukkoon piparjuurta oman maun mukaan.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Valmistustapa: Sekoitettu, Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min