Tarjoile palsternakat piparjuuridipin kanssa.
Ainesosat
Palsteranakat
- 6-8 kpl Palsternakkaa
- 3-4 rkl Hunajaa
- 0,5 dl Rypsiöljyä
- Suolaa
Dippi
- 2 dl Majoneesia
- 1 dl Crème Fraiche
- 1 pieni pala Piparjuurta raastettuna
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
Palsternakat
- Lämmitä uuni 175 asteeseen.
- Halkaise palsternakat pituus suunnassa.
- Laita kulhoon.
- Mausta suolalla, hunajalla ja rypsiöljyllä.
- Asettele palsternakat leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 15-20 minuuttia, kunnes pehmeitä ja kauniin ruskeita.
Dippi
- Valmista piparjuuridippi sekoittamalla majoneesi ja ranskankerma.
- Raasta joukkoon piparjuurta oman maun mukaan.