Kaali-tomaatti”taco”

Kaali-tomaatti “taco”

Suositut tacot täysin gluteenittomina!

Ainesosat

Annoslaskuri: 4 hengelle

Resepti

  • Aloita leikkaamalla kaalista kanta pois.
  • Irrota käsin päällimmäisiä kerroksia kaalista.
  • Yritä saada ehjiä isoja lehtiä.
  • Keitä lehtiä vedessä 3-5 minuuttia, kunneslehdet ovat läpikuultavia.
  • Nosta kylmään veteen.
  • Leikkaa loput kaalista suikaleiksi ja laitauunivuokaan.
  • Hiero oliiviöljyä ja suolaa suikaleisiin.
  • Paahda 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia,kunnes suikaleet ovat saaneet väriä ja kaali on kypsää.
  • Sekoita ranskankerma, Dunne tomaatit ja paahdettu kaali.
  • Kasaa ”tacot” nostele keitetyille kaalinlehdillekaali-tomaattitäytettä ja koristele korianterilla.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi