Suositut tacot täysin gluteenittomina!
Ainesosat
- 1 kpl Valkokaali
- 300 g Närpiön Vihanneksen Dunne tomaattia
- 200 g Ranskankermaa
- 1 ruukku Tuoretta korianteria
- Suolaa, mustapippuria
- Oliiviöljyä
Annoslaskuri: 4 hengelle
Resepti
- Aloita leikkaamalla kaalista kanta pois.
- Irrota käsin päällimmäisiä kerroksia kaalista.
- Yritä saada ehjiä isoja lehtiä.
- Keitä lehtiä vedessä 3-5 minuuttia, kunneslehdet ovat läpikuultavia.
- Nosta kylmään veteen.
- Leikkaa loput kaalista suikaleiksi ja laitauunivuokaan.
- Hiero oliiviöljyä ja suolaa suikaleisiin.
- Paahda 200 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia,kunnes suikaleet ovat saaneet väriä ja kaali on kypsää.
- Sekoita ranskankerma, Dunne tomaatit ja paahdettu kaali.
- Kasaa ”tacot” nostele keitetyille kaalinlehdillekaali-tomaattitäytettä ja koristele korianterilla.