Viikon klassikko vegaaniversiona!
Ainesosat
- 500 g Kaalia
- 2 kpl Keltasipulia
- 1 kpl Solo valkosipuli
- 1 dl Ohrisuurimoa, esikeitettyä
- 2 rkl Rypsiöljyä
- 2 rkl Siirappia
- 2 rkl Soijaa
- 7 dl Vettä
- 1 kpl Liemikuutio
- 0,5 tl Suolaa
- 180 g Tofua, esipaistettua
Annoslaskuri: 6 annosta
Resepti
- Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
- Kuullota vihannekset ja ohrisuurimo öljyssä, ohenna vedellä, siirapilla ja soijalla.
- Lisää liemikuutio, suola ja mustapippuri, hauduta 30 minuuttia.
- Lisää esipaistettu tofu ja anna poreilla vielä 5 minuuttia kansi päällä.
- Tarjoile keitetyn perunan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Kaalipata tofulla.