Kaalipata tofulla

Kaalipata tofulla

Viikon klassikko vegaaniversiona!

Ainesosat

  • 500 g Kaalia
  • 2 kpl Keltasipulia
  • 1 kpl Solo valkosipuli
  • 1 dl Ohrisuurimoa, esikeitettyä
  • 2 rkl Rypsiöljyä
  • 2 rkl Siirappia
  • 2 rkl Soijaa
  • 7 dl Vettä
  • 1 kpl Liemikuutio
  • 0,5 tl Suolaa
  • 180 g Tofua, esipaistettua
Annoslaskuri: 6 annosta

Resepti

  • Leikkaa kaali suikaleiksi ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
  • Kuullota vihannekset ja ohrisuurimo öljyssä, ohenna vedellä, siirapilla ja soijalla.
  • Lisää liemikuutio, suola ja mustapippuri, hauduta 30 minuuttia.
  • Lisää esipaistettu tofu ja anna poreilla vielä 5 minuuttia kansi päällä.
  • Tarjoile keitetyn perunan ja hienonnetun ruohosipulin kanssa.
Kaalipata tofulla.
Kokkisi oli:
Jens Lindstedt
Course: Pääruoat
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Illallinen, Resepti