Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.
Ainesosat
- 100 g Bulgur
- 1 pkt Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
- 200 g Porkkanaa, suikaleina
- 100 g Palsternakkaa, suikaleina
- 100 g Naurista, suikaleina
- 100 g Parsaa
- 50 g Herneenpalkoa
- 200 g Kirsikkatomaattia
- 100 g Punaista paprikaa
- 50 g Persiljaa
- 50 g Retiisiä
- Herneenversoja
- Oliiviöljyä
- Suolaa
- Mustapippuria
Annoslaskuri: 8
Resepti
- Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
- Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
- Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Ruokaisa salaatti täynnä terveellisiä juureksia.