Kesäinen bulgursalaatti

Paahda juurekset al dente, jottta niihin jää pieni rapeus. Käytä kotimaisia juureksia ja vihanneksia.

Ainesosat

  • 100 g Bulgur
  • 1 pkt Isoja valkoisia papuja (esikeitettyjä)
  • 200 g Porkkanaa, suikaleina
  • 100 g Palsternakkaa, suikaleina
  • 100 g Naurista, suikaleina
  • 100 g Parsaa
  • 50 g Herneenpalkoa
  • 200 g Kirsikkatomaattia
  • 100 g Punaista paprikaa
  • 50 g Persiljaa
  • 50 g Retiisiä
  • Herneenversoja
  • Oliiviöljyä
  • Suolaa
  • Mustapippuria
Annoslaskuri: 8

Resepti

  • Valmista bulgur pakkauksen ohjeitten mukaan ja anna viiletä.
  • Paahda juurekset uunissa vähässä öljyssä ja anna niittenkin viiletä.
  • Sekoita kaikki ainekset ja mausta oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
Ruokaisa salaatti täynnä terveellisiä juureksia.
Kokkisi oli:
Björn Helsing