Paras kesäpasta.

Kesäpasta mozzarellalla ja kirsikkatomaateilla

Ainesosat

Annoslaskuri: 2

Resepti

  • Keitä pasta pakkauksen ohjeitten mukaan.
  • Anna tomaattien ja valkosipulin pehmetä pannulla rauhassa, varo etteivät valkosipulinkynnet pala.
  • Valuta al dente pasta, säästä hieman keitinvettä.
  • Sekoita pasta, tomaatit ja valkosipulit kattilassa.
  • Rouhi päälle runsaasti mustapippuria ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  • Lisää mozzarellapalaset ja tuore basilika, ehkä loraus öljyä ja lopuksi sitruunamehu ja kuoriraaste.
  • Tarjoile välittömästi.
Helppo ja nopea kesäruoka!
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner
Valmistustapa: Keitetty
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 15 min
Murupolku: Pastat, Resepti