Kuvattoman reseptin oletuskuva

Kookoskerma-linssipata

Tämä lämmin, täyteläinen ja kermainen linssipata sulattaa paatuneimmankin lihansyöjän sydämen.

Ainesosat

  • 1-3 rkl Rypsiöljyä
  • 4 kynttä Valkosipulia
  • 1-3 kpl Keltasipulia
  • 1-3 dl Vettä
  • 1-3 kpl Porkkanaa
  • 1 pala Bataattia
  • 200 gr Parsakaalia
  • 230 gr Linssejä suolaliemessä
  • 400 ml Kookosmaitoa
  • 390 gr Maustettua tomaattimurskaa
  • Cayennepippuri
  • Inkiväärijauhe
  • Chilijauhe
  • Suola
  • ½-1 tl Kurkuma
  • Basmatiriisiä
Annoslaskuri: 3

Resepti

  • Kuumenna pannulla öljy ja lisää joukkoon kuutioidut keltasipulit, valkosipulit ja kurkuma.
  • Kuullota hetki.
  • Lisää pannuun vesi, viipaloidut porkkanat, bataatti ja parsakaali.
  • Kiehauta.
  • Lisää maustettu tomaattimurska (esim. chili), kookosmaito ja loput mausteista oman maun mukaan.
  • Anna vihannesten kypsyä.
  • Lisää lopuksi valutetut linssit.
  • Tarjoile basmatiriisin kanssa.
Lämmin, täyteläinen ja kermainen linssipata.
Kokkisi oli:
Malla HellmanMalla Hellman
Course: Pääruoat
Erikoisruokavalio: Vegaaninen
Valmistustapa: Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: >60 min
Murupolku: Lounas, Resepti