Kurkku-gazpacho

Kurkku-gazpacho limellä ja inkiväärillä

Kylmä alkuruokakeitto kurkulla, limellä ja inkiväärillä.

Ainesosat

  • 1 kpl Närpiön Vihanneksen Kurkkua
  • 1 kpl Lime
  • 1 cm Inkivääriä
  • 1.5 dl Vapaavalintaista, paksua jugurttia
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 0.5 kpl Punasipulia
  • 1 pieni Valkosipulinkynsi
  • 1 tl Hunajaa
  • 1 tl Suolaa
  • 0.25 mm Mustapippuria
  • Persiljaa koristeluun
Annoslaskuri: 3 annosta

Resepti

  • Huuhtele ja paloittele kurkku.
  • Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kunnes täysin sileä.
  • Kaada pieniin kulhoihin ja laita päälle punasipulia, öljyä ja tuoretta persiljaa.
Kylmä kurkku-gazpacho alkupalaksi
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén