Kurkku-veneitä kermaisella munakokkelilla

Kurkku-veneitä

Hauska ja erilainen lisuke brunssille.

Ainesosat

Annoslaskuri: 4 annosta

Resepti

  • Lämmitä paistinpannu voilla.
  • Lisää kananmunat ja sekoita munakokkeliksi.
  • Paista maksimissaan 5 minuuttia samalla sekoittaen.
  • Lisää kerma ja mausteet parin minuutin kuluttua.
  • Mausta suolalla ja pippurilla oman maun mukaan.
  • Huuhtele ja puolita kurkku.
  • Leikkaa päät pois ja leikkaa sitten puolikkaat pituussuunnassa.
  • Kaiverra keskiö kurkusta pois teelusikalla.
  • Täytä ”kurkku-veneen” munakokkelilla.
  • Sirota päälle vapaavalintaista tuoretta yrttiä.
  • Tarjoile heti.
Maistuva ja hauska lisä brunssipöytään!
Kokkisi oli:
Nathalie AurénNathalie Aurén