Kurkkuvene ja tillitäyte

Kurkkuvene ja tillitäyte

Raikkaita napostelupaloja illanviettoon!

Ainesosat

Annoslaskuri: 4 personer

Resepti

  • Leikkaa kurkuista kannat pois.
  • Leikkaa kurkuista 4-5 cm pituisia paloja.
  • Halkaise palat ja kaavi lusikalla ontoiksi.
  • Säästä sisukset.
  • Puristele siivilässä kurkun sisus kuivemmaksi.
  • Sekoita sisus ja ranskankerma.
  • Mausta sitruunan mehulla, tillillä, mustapippurilla ja suolalla.
  • Täytä kaavitut kurkut ranskankermatäytteellä.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton, Laktoositon
Valmistustapa: Sekoitettu
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min