Kurkuma-kesäkurpitsapasta

Kurkuma-kesäkurpitsapasta

Tarjoile tuoreiden basilikalehtien ja parmesanjuustoraasteen kanssa.

Ainesosat

  • 2 kpl Kesäkurpitsaa
  • 0,5 dl Rypsiöljyä
  • 1 rkl Kurkumaata
  • 300 g Tagliatelle pastaa
  • 2 dl Ruokakermaa
  • 1 kpl Keltasipuli
  • 2 tl Suolaa
  • 1 mm Mustapippuria
  • Tuoretta basilikaa
  • Parmesaanijuustoa raastettuna
Annoslaskuri: 4 henkilöä

Resepti

  • Laita pasta veteen kiehumaan, katso pakkauksen ohjeet.
  • Kuumenna paistinpannu kuumaksi.
  • Lisää pannulle öljy ja kurkuma.
  • Freesaa hetki.
  • Lisää pilkotut kesäkurpitsat ja sipulit pannulle.
  • Freesaa pari minuuttia.
  • Lisää kerma joukkoon ja sekoita.
  • Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  • Valuta pasta, kun kypsää.
  • Sekoita pastat kastikkeen joukkoon.
  • Tarjoile tuoreiden basilikalehtien ja parmesanjuustoraasteen kanssa.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Laktoositon
Valmistustapa: Keitetty, Paistettu
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: 30-60 min
Murupolku: Pastat, Resepti