Luumupiirakka

Luumupiirakka

Koristele tomusokerilla ja mintulla.

Ainesosat

  • 5 kpl Voitaikinalevyä
  • 6 kpl Luumua
  • 2 dl Luumumarmeladia
  • 1 dl Tomusokeria
  • Tuoretta minttua
Annoslaskuri: 8 hengelle

Resepti

  • Lämmitä uuni 200 asteiseksi.
  • Levitä 4 kpl voitaikinalevyjä leivinpaperoituun uunivuokaan.
  • Sivele luumumarmeladilla.
  • Halkaise luumut ja poista kivi.
  • Asettele luumut marmeladin päälle.
  • Leikkaa yhdestä voitaikinalevystä koristeita luumujen väliin.
  • Paista uunissa 20-25 minuuttia.
  • Anna jäähtyä ja koristele tomusokerilla ja mintulla.
Kokkisi oli:
Kasvisreseptit.fi -tiimi
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kausi: Joulu, Juhla
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Jälkiruoat, Resepti