Mozzarellatomaatteja

Mozzarellatomaatteja

Uunipaahdettuja pihvitomaatteja mozzarellajuustolla sopii hyvin sekä naposteltavaksi että jälkiruuaksi.

Ainesosat

  • 2 kpl Närpiön Vihanneksen pihvitomaattia
  • 1 tl Suolaa
  • 0,5 tl Pippuria
  • 400 g Mozzarellajuustoa
  • 1 dl Vapaavalintaista juustoraastetta
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • Tuoretta basilikaa ja chilijauheita tarjoiluun
Annoslaskuri: 9 viipaletta

Resepti

  • Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteiseksi.
  • Huuhtele ja leikkaa pihvitomaatit paloiksi.
  • Aseta leivinpaperilla varustetulle pellille.
  • Suolaa ja pippuroi.
  • Leikkaa mozzarellajuusto viipaleiksi ja aseta tomaattien päälle.
  • Ripottele juustoraaste ja hiukan öljyä päälle.
  • Paahda uunin keskitasolla 10 minuuttia.
  • Laita päälle tuoretta basilikaa ja chilihiutaleita.
Maistuvaa alkupalaksi tai tapaksena!
Kokkisi oli:
Nathalie Aurén
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Alkupalat, Resepti