Kasvisreseptit

Nokkoskeitto chilillä

Ravitseva nokkoskeitto täynnä vitamiineja!
(0)
(466)
Tulosta
2litraaNokkosia
1kplKeltainen sipuli
1kplNärpiön Vihanneksen punainen chiliä
1rklVoita tai öljyä
1kplKasvisliemikuutio
2,5dlVapaavalintaista kermaa
6dlVettä
1.5-2tlSuolaa
0,5tlMustapippuria
Ruohosipulia ja kermaa tarjoilua varten
  1. Poimi noin 2 litraa nokkosia.
  2. Huuhtele ja laita suureen kattilaan jossa runsaasti vettä.
  3. Keitä nokkoset 5 minuuttia.
  4. Kaada vesi pois ja purista vesi pois.
  5. Hakkaa sipuli sekä chili ja ruskista kattilassa voissa tai öljyssä.
  6. Lisää kasvisliemikuutio ja kerma ja kiehauta.
  7. Lisää nokkoset, vesi, suola ja pippuri ja anna kiehua 10 minuuttia.
  8. Sekoita keitto sileäksi sauvasekoittimella.
  9. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  10. Anna keiton jäähtyä hetken ennen tarjoilua ja lisää ennen tarjoilua tuoretta ruohosipulia ja loraus kermaa.
NA
:Nathalie Aurén
Jaa FacebookissaJaa TwitterissäJaa LinkedinissäKopioi linkkiJaa PinterestissäiJaa WhatsappissaJaa sähköpostilla
TulostaTulosta tai tallenna pdf
(0)

Vinkkaa paras kasvisreseptisi

Onko sinulla kasvisreseptiä, jota jokaisen tulisi kokeilla? Laita hyvä kiertämään ja kerro salaisuutesi muillekin lisäämällä resepti www.kasvisreseptit.fi sivustolle.

Voit kirjautua ja syöttää reseptisi alla olevan painikkeen kautta.