Uunissa paahdettu feta kirsikkatomaateilla

Paahdettu feta kirsikkatomaateilla ja yrteillä

Otroligt gott tillbehör till en fräsch sallad och gott bröd.

Ainesosat

  • 1 pkt Fetajuustoa
  • 10 kpl Kirsikkatomaattia, kotimaisia
  • 5 kpl Valkosipulinkynttä
  • 1 kpl Punasipuli, pieni
  • 2 rkl Tomaattipyreettä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • Kuivattuja yrttejä, rosmariini, basilika, timjamia
  • Mustapippuria
Annoslaskuri: 4

Resepti

  • Nosta feta uunivuokaan, ja laita uuni 200 asteelle.
  • Lisää halkaistut tomaatit ja valkosipulinkynnet.
  • Sivele fetan pinnalle tomaattipyree ja ripottele päälle mausteet.
  • Lisää päällimmäiseksi silputtu punasipuli.
  • Lorauta vielä fetan ja tomaattien päälle oliiviöljyä.
  • Nosta uunivuoka uuniin ja paahda 200 asteessa n. 15 minuuttia, laita vuoan päälle folio jos valkosipulinkynnet alkavat tummumaan liikaa.
Ihana lisuke vihersalaatille ja hyvälle leivälle.
Kokkisi oli:
Anne Pfitzner
Erikoisruokavalio: Gluteeniton, Kananmunaton
Valmistustapa: Uunissa
Vaikeusaste: Helppo ja nopea
Valmistusaika: < 30 min
Murupolku: Lisukkeet, Resepti